Thursday, 12 February 2015

oi perempuan

Assalamualaikum
tajuk macam kasar main oi oi pulak ye. wakakaka. sengaja kasi sentap sikit kan. :D alaaa. gomen~ sorry~ tiada niat mahu menyentap nyentap di sini. 

just nak tegur je. 
lengan awak tu aurat sayang.
kaki awak pun aurat sayang.
tutup aurat jangan balut aurat. 
labuhkan tudung tutup dada.
jaga aset awak. 

oii oii oii LELAKI
lutut tu aurat la. 
tundukkan pandangan. 

hehhee. suka pulak main oi oi oi orang orang. XD

sekian,
ilal liqa'



21 comments:

  1. Replies
    1. sama2. untuk peringatan diri BV jugak tu :D

      Delete
  2. Thanks untuk peringatan!! Sama sama kita jaga ye :)

    ReplyDelete
  3. kadang kadang terlupa/ambil mudah bab pakai stokin. huu terima kasih atas peringatan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu. kadang2 BV pun cam2. T^T
      sama2. atas peringatan bersama.:D

      Delete
  4. dulu sy selalu ada masalah dgn stokin jugak. tapi insyAllah kalau dah faham and take the first step utk cover, Allah bagi kekuatan utk kekal. insyAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup, betol tu. kalau dah biasa memang terbiasa dah. rasa lain kalau kluar tanpa stokin. :D

      Delete
  5. insyaAllah akn sentiasa jaga aurat..
    =)

    ReplyDelete
  6. Kan.. kan.. aurat.. susah sgt depa nak jaga aurat depa

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang susah kalau tak motivate diri. :D

      Delete
  7. yehh setuju.. tengah nak belaja jugak.. semoga dilembutkn n sentiasa dijaga :')

    ReplyDelete
  8. Terima kasih atas peringatan.. Alhamdulillah.. Semoga kita terus menerus memperbaiki diri sendiri

    ReplyDelete
  9. ohh hooiii (gaya M daud kilau).. hehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!