Wednesday, 18 February 2015

mood cuti

Assalamualaikum
selamat hari raya cina. mood bercuti. aku cuti blog pun cuti ye. hahaha. memang rasa bercuti sangat walaupun cuma beberapa hari kan. hehe. blog pun rasa macam malas je nak update. sekarang pun rasa malas je nak menaip. pemalas tahap gaban. gaban pun tak pemalas sangat macam aku. T^T


aku taktau nak update apa kat blog. tapi merajinkan diri untuk update selalu. hahhaa. nak cari benda berfaedah untuk update blog la. oh ya. sekarang aku tengah layan kdrama pinochio. entah betul ke tidak eja dia. hahaha. so far, so good la. ada la dalam beberapa kali nak meleleh air mata. so cuti dalam beberapa hari nie nak layan kdrama la. kdrama marathon gitu. hhahaha. seee ya. mohon jangan jadi pemalas. takdak faedah hokay. but life must go on. eh. ada kaitan ke? wadebar :3

sekian,
ilal liqa'



9 comments:

  1. samalah. cuti nie malas betul, serius malas sangat. HAHA! btw selamat hari raya cina ^^ hihi

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti :)
    btw citer pinochio tuu besttt sangatt XD

    ReplyDelete
  3. bestkan cite pinocchio tu? my fav drama :D

    ReplyDelete
  4. dah tgk dah separuh pinochio. banyak nangis kot cerita ni mencik tau hahaha T.T

    ReplyDelete
  5. Haha, saya pun sama kes lah. Memang mood cuti habis. Homework menggunung pon buat tak tahu lagi. Nanti dah nak dekat buka sekolah baru tergedik2 menyesal.. Oh, drama pinocchio tu best juga! :D

    ReplyDelete
  6. cik belbel tag awk dekat sini
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2015/02/iphone-5s-giveaway-by-syafiqspecki.html

    ReplyDelete
  7. ekceli sama la kite. malas gak.. tp TERrajin edit blog plak. hoho

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!