Sunday, 15 February 2015

macam lama je dah tak update

Assalamualaikum
rasa macam lama dah tak update blog padahal baru je sehari dua kan. wakaka. sebab kenapa tak update blog? sebab takda idea nak update pasal apa la. otak sembab sementara la katakan. hahaha. dan bab hadiah untuk ga tu aku belum pos lagi sebab nak kumpul semua. masih ada la yang masih pilih buku. hahhaa. okay. :D

kalau orang tanya "hows life?"
okay je. macam biasa. kahkah. rasa retis sangat kan orang nak tau life aku pulak. :D

sekarang tinggal aku sorang je yang praktikal kat tempat tu. T^T yang budak kolej sorang tu dah habis. so tinggal la aku sorang buat keje yang entah pape. wakakaka. kerja aku beberapa menjak nie banyak melibatkan kol orang n bagi info kat dorang. ingat senang ke kerja calling2 nie? takbest pun. T^T ahhahahaha. siapa yang kata best kan? dah la suara aku kecik2 je. dah la jarang bercakap, suruh lagi kol orang,


la. jangan nangis awak, T^T

entry entah pape. :3

sekian,
ilal liqa'


1 comment:

drop a comment~
arigatouuu!