Thursday, 19 February 2015

hadiah giveaway :D

Assalamualaikum
hadiah giveaway yang aku join dah sampai. hehehe. sebenarnya lama dah sampai. tapi baru nak cerita hari nie. hehe. sebagai penghargaan sebab bagi hadiah kan. siapa nak bagi lagi boleh je. taklama lagi befday BV. wehehe. muka takmalu mintak hadiah. wakakaa. :D

 nie antara hadiah2 dari giveaway yang aku join. alhamdulillah. rezeki. :)

sampul felt dan poskad comel dari nur atau cahayaalammaya. thanks sangat. yang felt tu comel. boleh jadi letak simpan kad. hehe :D memula ingat baru sampai. padahal lama dah sampai. hahaha. thanks sangat tau. hehe. menang dari giveaway. sampai lompat2 sebab dapat surat. hehehe

poskad dari prague. weeee. cantik poskad tu. siap buat ucapan dalam bahasa Czech lagi. hebat la. hehe. dah tau maksud ucapan tu atas sumbangan google translate. gigih baca dan taip dalam google translate. hehehe. thanks sangat kak hanis. happy sebab dapat poskad dari luar negara. suka setem tu. hehehe. menang giveaway jugak. kak hanis pun be healthy n happy always tau. 

hadiah produk kecantikan dari kak fadhileda. menang giveaway jugak. terkejut tengok bro poslaju terpacak depan pintu sambil tanya "intan ainin ada?" hahhaa. opcoz la ada. hehehe. thanks sangat kak fadhileda.

terima kasih semua atas hadiah2 tersebut. nie buat makin semangat nak join giveaway. hehehe. 

sekian,
ilal liqa'



14 comments:

  1. Tahniahh!! dear akak! :3

    http://cicihana.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wahh alhamdulillah. tahniahh~!

    anda ditag http://memburucintamu.blogspot.com/2015/02/iphone-5s-giveaway-by-syafiqspecki.html :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. alhamdulillah. memang best dapat hadiah. hehe :D

      Delete
  4. tahniah. menang ga smua.. btw hadiah nya pun menarik. :)

    ReplyDelete
  5. wahhh tahniah ! dpt juga poskad tu. bila nk up entry hilang pulak T___T

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. kenapa hilang pulak. T^T
      takpe, nnt dapat jumpa la 2.. :D

      Delete
  6. fuhhh hadiah gempak2 tuu.. tahniah ye awk :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!