Wednesday, 4 February 2015

GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris





Assalamualaikum~

(Klik banner di atas untuk join)


facebook link : https://www.facebook.com/BudakVanilla
instagram id : budakvanilla


Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris!! 

sekian,
ilal liqa'




16 comments:

  1. goodluck . kalau menang share . hehee

    ReplyDelete
  2. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  3. Macam menarik. Tapi tengah takda mood nak join GA. hehe. all the best

    ReplyDelete
  4. goodluck nanti nak join la.. hehehe ;D

    ReplyDelete
  5. Cik Candy pun join .. (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  6. halloo..halloo
    Khaty BW dari segmen yang sama..
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  7. Awak~~

    TQ tau sbb sudi join GA saya ni..saya da update nama senarai peserta kat sini :

    Senarai Peserta Giveaway L'Oreal Paris by Ayue Idris

    And, just nak inform yang url saya bukan lagi mii-and-himm tau..tapi

    Blog Ayue Idris

    Maaf sebab menyusahkan..ada orang amek url saya :(

    ReplyDelete
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!