Wednesday, 11 February 2015

Al - Fatihah

Assalamualaikum
balik kerja semalam, on whatsapp dan on wechat. terkejut dengar berita salah seorang pelajar politeknik mukah kemalangan masa balik dari tempat praktikal. innalillah. memang aku terkejut sebab budak sama batch kan. tapi dia praktikal tempat lain.

dia menunggang motosikal dan kawan dia membonceng kat belakang. kawan dia masih kat hospital. dia meninggal. kemalangan melibatkan lori dan motosikal. sedihnya ya ALLAH. aku tak kenal dia sangat. cuma pernah la nampak. Al Fatihah dan takziah diucapkan kepada keluarga arwah.

Mohd Azwan Bin Morshidi

semoga ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman. banyak kawan2 sedih dengan pemergian dia sebab dorang kata Juan seorang yang ceria dan baik orangnya. :') al-fatihah.

ini sebagai peringatan bagi kita. tak kisah tua atau muda. kalau dah ajal. wallahualam.
hati2 bagi yang bawak motosikal tu. :)

maaf kalau entry nie ada yang kurang.
sekian,
ilal liqa'

13 comments:

  1. innalillah.. ajal tak kira masa dan tempat n umur juga.. bila2 boleh ditarik..
    al-fatihah

    ReplyDelete
  2. Siapa salah? Lori ke motosikal? Takziah kepada keluarga Arwah.

    Al-fatihah.

    ReplyDelete
  3. takziah kepada keluarga mangsa

    ReplyDelete
  4. Innalillah.. Alfatihah..

    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..
    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    ReplyDelete
  5. dah tiba ajalnya... takziah buat keluarga mangsa. sedih juga bila orang yang kita kenal or pernah satu kolej dengan kita ke terlibat dalam kemalangan. hmm

    ReplyDelete
  6. Takziah buat keluarga arwah.. al-fatihah

    ReplyDelete
  7. alfatihah T_T dekatnya kita dgn kematian.

    ReplyDelete
  8. Arwah memang baik . Arwah juga seorang yg pandai buat lawak . Yg respect kt arwah, dia memang hebat dalam futsal . Dengan skill skill dia . Rindu :') time dpt tahu arwah meninggal, boleh dikatakan satu bndr Miri sedih . Semoga arwah ditmptkan di kalangan org yg beriman

    ReplyDelete
  9. sedihnya..... :(((
    innalillah. al fatihah!

    ReplyDelete
  10. Alfatihah..semoga roh ditmptkan dikalangan org yg soleh..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!