Tuesday, 10 February 2015

1st GiveAway WanitaBesiBerbicara


Assalamuaalaikum
jom semua join giveaway nie. selamat hari jadi ya. hehe. (click banner kalau nak join)

nak buat pantun. hahaha. :D (sorry la pantun tak berapa jadi)

sang petani menuai padi
panas terik terus berjemur
saya mengucapkan selamat hari jadi
semoga awak panjang umur

sekian,
ilal liqa'

13 comments:


  1. Assalamualaikum ,

    Terima kasih sudi join dan kata semangat buat saya :) Amboi berpantun dia :)
    nama peserta disini ya :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-ga-by.html

    ReplyDelete
  2. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  3. amboi pantun dia..! :D goodluck btw.. :D

    ReplyDelete
  4. wah, pantun sendiri. saya x pandai pantun2 ni.. hahahahahhahaha... kalau buat cerita boleh. kalau nak bersajak bersyair, kirim salam. anyways, semoga berjaya ^^

    ReplyDelete
  5. Wiwiwi goodluck hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu~

    ReplyDelete
  6. gud luck..^_^
    saya pun join..
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/happy-bday-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Good luck..dari segmen yang sama.. jom lepak2 di blog saya juga http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanita-besi-berbicara.html jangan lupa follow dan komen ya...

    ReplyDelete
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  9. Singgah dari GA yang sama, good luck ^^
    misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
    Jemput join
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!