Tuesday, 6 January 2015

tempat letak buku dan file dari kotak bijirin terpakai

Assalamualaikum
siapa suka diy craft? aku la. hahaha. do it yourself, aku suka dengan benda craft nie. especially yang senang buat. hehehe :3

gambar ambik dari GOOGLE. 

nie best. tak perlu beli dah, guna je kotak terpakai, pastu balut cantik2. hehe :D serius aku suka dengan benda nie. nanti aku buat. hahaha. :D pastu beli kertas pembalut hadiah cantik2 dan letak atas rak. kemas la sikit dan senang nak ambik. hehe. 

sekian, ilal liqa'





24 comments:

  1. jimat ongkos ni. hehehe. nak buatlahh

    ReplyDelete
  2. fuhh, bagus2 :D dah la tempat letak buku tu boleh tahan mahalnya. :D untung diy ni :)

    ReplyDelete
  3. Anis suka!! Anis selalu buat hehe

    ReplyDelete
  4. hahaha.. kreatifnye.. tak payah nak beli2 lagi.. cantik pulak tu..

    jom join segmen ira ^^
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/01/segmen-happy-birthday-by-syahirah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan? memang takperlu beli lagi dah. buat sendiri je senang :D

      nanti BV join ya. :)

      Delete
  5. wah. rajinnya nak buat. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum buat lagi. hehehe :D
      dalam perancangan nak buat. . :)

      Delete
  6. wah. rajinnya nak buat. :)

    ReplyDelete
  7. Hai BV, memang kreatif! cuma rajin atau tak je nak buat hehe :)

    jemput singgah http://firzanahazhar1.blogspot.com/

    Pstt..saya klik2 nuff sini jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang betul tu, tinggal rajin je lagi. hehehe. :)
      thanks awk. . :)

      Delete
  8. Replies
    1. simple kan? senang lagi buat. hehehe :D

      Delete
  9. wahh save budget jugak ni. di samping tu, environmental friendly dan hasil nya pon cantiikkkkk. lagi cntik dr yg dibeli pulak tu. yg pntg lg, puas hati kannnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sangat la save budjet. kita buat sendiri mesti la puas hati kan, hhehehe :D

      Delete
  10. Best nyaa... mok cuba jugak lah.. :)

    ReplyDelete
  11. kat rumah kitorang ada. mak saya rajin betul buat benda ni :D

    ReplyDelete
  12. menarik ni.. kta kotak biasa buang ja..hehehe..

    ReplyDelete
  13. akk pon suke wat bnde2 gni..
    hehe..
    jimat!

    ReplyDelete
  14. hm betul tu kak.. nampak comel je.. tapi ina ni, malas sikit nak buat hehe :p

    ReplyDelete
  15. Kalau la dulu terfikir, bolehlah buat. Akak dulu ada lebih kurang 20 kotak cereals.

    ReplyDelete
  16. ya betoi3! ana pon suka tgk web2 yg DIY hehe

    ReplyDelete
  17. Daku memang pengumpul kotak. haha sng nak berDIY

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!