Thursday, 1 January 2015

senarai buku dan hadiah lain untuk Giveaway Preloved Books

Assalamualaikum
tak lama lagi dalam beberapa jam, aku akan mulakan giveaway pertama aku. hehee. thanks bagi yang sudi sponsor ya. dan kat sini aku letak senarai hadiah berserta sponsor. bagi kemudahan aku dan bakal2 peserta. cewah. hahaha. XD




nie antara gambar2 buku2 dan hadiah lain. (nanti update lagi ya)





BudakVanilla sponsor 3 dari buku dibawah
tertulis di bintang2 (fixi verso)
tuhan (fixi)
murtad (fixi)
asrama (fixi)
mental (fixi)
gantung (fixi)
kapal angkasa yang terhempas di subang jaya (lejen)
awek chuck taylor (lejen)
lukisan asmara (komik)
manisnya cinta (komik)
donkey high school (komik)
lawak utopia high reunion (komik)

Buku dari para sponsor
the great gatsby (english novel) by rea's outlet
the strange case of dr jekyll and mr hyde (english novel) by rea's outlet
harga diri (novel) by aina zairee
kotak rahsia ismah (novel) by aina zairee
kerana dia ratu sehari (novel) by cupid
the wedding breaker (novel) by mr cupid
love you mr arrogant (novel) by mr cupid
reader's digest select edition (english) by mohd ezuddin
syahadatul haq (buku ilmiah) by cik karmila
antara semalam dan hari ini (buku ilmiah) by cik karmila
dia, cinta yang kucari (novel) by cik manis
lukisan kasih (novel) by kyra hizrina
the lake shore limited (english) by kyra hizrina
rawatan cinta (komik) by meura metsu
star post (komik) by meura metsu

Hadiah lain dari sponsor
buku nota x 1 by faranym
rm10 x 2 by aina nadia & mek zumbie
shawl x 2 by merlyn hasshim
flower crown x 1 by rea's outlet
komik x1 + sheseido mask x4 by lyene *new upate*

THANKS PARA SPONSORS. :)

sekian
ilal liqa'

13 comments:

  1. Waaaa bestnyaaa. Kalau boleh nak menang semua buku fixi tu hahah. Dh start nt bagitahu ehhh :D

    ReplyDelete
  2. aisyh. macam best je baca hadiah ada novel ngan komik ngan flower crownnnn! huh. tak tahula dapat join ke nanti.. semoga berjalan lancar ^^

    ReplyDelete
  3. wahh bila nak start ni? tak zabarrrr

    ReplyDelete
  4. uishh,banyak hadiah.hehe.Nanti saya join ;)

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak join giveaway ni

    ReplyDelete
  6. datang sini to recheck! And it is so right! Hehehe Lupa lak aku ada beak novel tersimpan....huhuhu...maybe lain kali baru sponsor novel lagi yang 2nd hand huhuhuu

    ReplyDelete
  7. BUKUUUUUUUUUUUUUUUU!

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    ReplyDelete
  8. wahh byk pre-love books tu! aku mcm tertarek dgn yg fixi & lejen tu plak dah =D

    ReplyDelete
  9. wah..dah start ga nya.. ! banyak betul syarat2..hehehe..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!