Wednesday, 28 January 2015

REVIEW BLOG : Syahirah Valiant

Assalamualaikum
aku dah post hadiah bookmarks untuk peserta yang menang dalam giveaway yang aku sponsor. lama beno menanti pemenang redeem hadiah. tapi cuma sorang je bagi details untuk bookmarks. hahaha. sokay, dah lama menanti, so post je la apa yang ada. :3

kali nie nak review salah seorang pemenang dalam segmen/giveaway yang aku jadi sponsornya. wehehee. thanks Syahirah Valiant sebab sudi bagi details untuk di review. hehehe. :)

comel blog Syahirah Valiant nie. :)

LINK --> http://syahirahvaliant.blogspot.com/

REVIEW :
+ blog cantik dan kemas
+ widget tersusun rapi
+ menu tab kat tepi blog pun cantek dan ngam je kat situ
- tulisan post kecik dan kabur (font kelabu kurang sesuai sebab bagi orang rabun macam BV memang taknampak sangat)
-  keseluruhan blog pun agak kabur2. (entah2 mata BV yang kabur kot. hehehe)

p/s : ini memang review jujur dari BV. harap maaf kalau tersilap kata. HAPPY BIRTHDAY tau. walaupun birthday awak esok. hehehe


sedikit biodata owner blog nie. mula berblogging pada january 2012. lama jugak kan Syahirah dalam dunia blog nie. heheh. kita sama suka kawaii stuff. :) esok birthday Syahirah. jangan lupa wish. hehehe. dan meh reramai join segmen Syahirah. :)

sekian,
ilal liqa'

12 comments:

  1. pernah masuk blog syahira ni. hehe :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. thankss singgah. lama dah taknampak awk. heheh

      Delete
  3. wahhh...untungnya dapat review... hehehehe.. :)

    have a nice day..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mood mereview tengah datang nie. .hehe :D

      Delete
  4. bila nak review blog akak nii? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam tau2 je ea. masih dalam draft. wakaka. :D

      Delete
  5. mudanyaaaa lahir 1997 T_T. haha terasa diri dah meningkat usia.

    ReplyDelete
  6. Nanti nak cuba singgah sini.

    Tetiba nak tanya. BV masuk blog akak senang baca tak? Akak punya font pun warna kelabu juga.

    ReplyDelete
  7. thanks sebab dah review blog Ira.. hehehe.. wuuuu ~ TQ sebab wish ^^

    ReplyDelete
  8. Waahh besnye di review. Cer review blog aku siket, kekeke
    [ku sedar blog daku hanya blog picisan---]

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!