Thursday, 29 January 2015

REVIEW BLOG : Beauty Bloggers

Assalamualaikum
perempuan dan kecantikan takdapek nak dipisahkan. ayat kemahen propa. hahhaa. kali nie nak review blog2 yang banyak mengutamakan tentang kecantikan dan mekap2. dan jugak menjadi sumber inspirasi aku dalam beauty2 nie. takdapat nak diabaikan bab2 kecantikan nie, sebab kita kan perempuan. HAHAHA.



1. Scha Nazri - The Untold Story by Scha Nazri
antara beauty n lifestyle blogger yang BV minat. weee. kak Scha. suka sangat tengok style makeup kak scha. simple dan sesuai untuk muka. suka jugak bila kak scha cerita tentang barangan makeup2. hehehe. BV sebenarnya agak minat dalam bidang makeup sebab suka tengok. hehe. selain tu kak scha jugak terima tempahan sesiapa yang memerlukan makeup2 untuk kawen ke, konvo ke, majlis ke, memacam la. heheheh. nak tengok hasil makeup kakscha? BACA makeup by Scha Nazri. blog cantik dan kemas. memang cepat loading. semua cun dan best. rasanya baru2 jugak kan kak Scha tukar template, hehehe. selain makeup kak Scha, memang suka jugak baca post kak Scha yang bagi info2 dan pasal kehidupan. memang keje BV suka stalk kehidupan orang. wakakaka XD



2. Innanie Ariffin - Blog Coklateyes by Innanie Ariffin
sangat suka baca entry2 di blog kak Innanie. sangat inspiring, dan banyak bagi BV pengajaran. hehe. kak Innanie banyak jugak share tentang barangan dan produk2 kecantikan. suka tengok gambar kat blog kak Innanie, and the way kak Innanie review some beauty product sangat jujur. hehehe. lama jugak stalk blog kak Innanie. nak dapatkan inspirasi dari Innanie Ariffin? Baca Inspiration & Tips. dulu blog kak Innanie ada domokun, masih ingat lagi. sekarang tampil dengan lebih cantik dengan template bertema pastel. :) blog pun okay tersusun semua. suka baca cara penulisan kak Innanie. hehe. kalau pasal inspirasi memang terus inspired la. hahaha. banyak tips nak confident pada diri. bagus sangat. :)



sebenarnya banyak lagi beauty n lifestyle blogger yang aku suka. hehe. lain kali sambung yek. hehehe. suka pulak review blog blogger lain nie. hehehe. so tunggu review akan datang. wakaka. banyak lagi list yang aku nak review. wohahaha. semoga tercapai. inshaALLAH. :)

sekian,
ilal liqa'

11 comments:

  1. kak scha tu memang pandai make up kan org.. soft je nampak muka org bile dye make up kan..hihi..

    ReplyDelete
  2. dua2 ni blogger yg awesome kan :)

    ReplyDelete
  3. suka jugak terjah blog scha :D

    ReplyDelete
  4. Scha dah ambil upah make up sekarang ni :)

    ReplyDelete
  5. Suka baca dua-dua blog ni juga.

    ReplyDelete
  6. BV ni sweet sangat ni apesal? Aaaaaa, thanks sbb suka baca blog akak and inspired dgn post akak.

    I lebiyuu bery much okay!

    ReplyDelete
  7. Kenal kak scha je, lagi sorg tak kenal hehe tapi tak pernah lagi bertegur sape. Adalah jejengah blog kak scha. Tapi segan lah nak bertegur dgn org hot, kite punye blog picisan jee.

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!