Sunday, 11 January 2015

polymer clay charms collections #1

Assalamualaikum
remember the day that i received my polymer clay HERE? mesti baca kalau nak tau dari mana aku dapat this super amazing things. hahaha. i enjoy playing with polymer clay. wakakaka. sebab macam buat cookies la. tanah liat polimer nie mesti dipanaskan di dalam oven supaya dia jadi keras dan bolehlah jadi keychain, phonechain or what do you like la.

first time main dengan polymer clay. excited. semua benda nak aku buat. walaupun tak secantik dan secomel pro buat. aku tetap suka. muahaha.  

aku letak semua yang aku buat dalam bekas biasa nie je. hehehe

first time buat, aku buat yang I <3 U tu. hahaha. buruk okay. aku ambik acuan huruf2 mak aku untuk buat I and U. :3

nie yang paling simple dan kecik2 je. 

banyak boleh jadi dari polymer clay tu. belum aku tunjuk apa yang mak dan adik2 aku buat lagi. masih biasa je. buat untuk suka2. wakakakaa. kalau ada sculpey gloss mesti lagi cantik sebab boleh buat nampak berkilat2. nanti nak dapatkan lagi la. best buat polymer clay charms nie. boleh meningkatkan kreativiti kononnya. hahaha. tak la otak tepu sangatkan. wohahaha XD

sekian, ilal liqa'



12 comments:

  1. kita suka tengok youtube diorang guna polymer ni buat bentuk aiskrim apa semuaaa :D

    ReplyDelete
  2. Wah best nyaaa... boleh lah try jugak ni..

    ReplyDelete
  3. KAT MANA NAK dapatkan polymer clay nih?mcm menarik jer ^^

    ReplyDelete
  4. katak tu paling comel! haha. well doneee! *clap clap*

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
  5. Ya Allah, bestnya! Semua comel pula :D

    ReplyDelete
  6. nampak macam cute candy pulak. hehe

    ReplyDelete
  7. kalau dah mmg tangan berseni..,bg apa ja dengan minat,insyaaAllah menjadi la..ehehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!