Thursday, 8 January 2015

NUFFNANG : pertama kali cashout nuffnang

Assalamualaikum
aku memang dah pesan dengan mak aku, kalau ada surat datang tolong simpankan. muahaha. sebab aku memang tunggu cek dari nuffnang. wakaka. pastu semalam lak balik kerja, terus mak aku kata ada surat, apa lagi, melompat lompat la aku. *over* hahaha. dah lah penat dan ngantuk balik kerja, terus jadi bersemangat. surat dari nuffnang woooooo~

alhamdulillah, rezeki nie. pertama kali cashout do. maka haruslah dijadikan kenangan di blog terchenta ini dan jugak sebagai pembakar semangat untuk terus berblogging. cewah. :3

 
sikit cenonet je wak. sejak 2012 - nov 2014. sebab dulu serius aku memang tak kesah tentang nuffnang. alhamdulillah rezeki. wakaka. sekarang lebih berusaha. moga nuffnang berbaek hatilah kepada blogger cikai seperti BV nie ye. hehehe :3 Terima Kasih bagi para blogger yang sangatlah rajin click iklan nuff2 tu. dan para pengunjung blog ini anda hebat terbaek. :3

fighting blogger2 sekalian. :D




30 comments:

  1. Seronok melompat-lompat..
    Haha..Kalau Hana dapat cheque Nuffnang pun akan lompat2 juga..
    Btw, Tahniah!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang seronok sangat. hehehe. thanks :)

      Delete
  2. seronoknya , saya xpernah dapat lagi , tapi saya x join nufnang ni , saya buat churp , sya dah try buat nufnang tapi x reti sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy tak join churp2 sebab takpandai guna. hahhaa. dari dulu earning taknaik2. tinggalkan je la ps2. .hahaha :D

      Delete
  3. tahniah .. banyak tuhh :D http://ijahoney.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. singgah sini. Tahniah ^_^ Saya klik iklan nuffnang awak

    ReplyDelete
  5. ni yang bertambah semangat lagi ni kan? tahniah okayy. keep it up (:

    ReplyDelete
  6. *clap clap* congrats! semoga makin maju hehe

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
  7. Banyaknya sampai 200!! Saya punya tabung rm10 pun belum sampai lagi, hahaha T_T tahniah!

    ReplyDelete
  8. ok lahh tuu. banyak jugak kan. heee :D

    ReplyDelete
  9. tahniah.. kira banyak laa tuh.. saya pun skit jer, masih di bwah rm100.. ntah bila nak boleh cash out pun tak tau..

    ReplyDelete
  10. tahniah..banyak lah tu..Za sikit je sejak dari 2012..

    ReplyDelete
  11. Wahh! Teruskan usaha berblog yea ^^\

    ReplyDelete
  12. tahniah kak bv! untung sangat dah boleh cashout. ina ni still ada berapa sen je dekat nuffnang T-T dah lah susah nak naik kan.. hehe .. btw tahniah lg sekali.

    ReplyDelete
  13. tahniahhh kaaak : D bestnya bestnya bestnya , saya tak pernah lg Huhu

    ReplyDelete
  14. sabar na tunggu 2tahun cashout..akhirnya bila dapat mesti happy terlompat-lompat kan. ha tahniah BV ! teruskan usaha cashout kali ke2 caiyokk! :D

    ReplyDelete
  15. wahaha tetiba membara rasa nak dapat cash out nuffnang! :D jom klik2 :D ehehe

    ReplyDelete
  16. tung ah 2k hmmm lanjew qila kasut ples

    ReplyDelete
  17. keep it up! setiap kali dapat surat ada tulis nama sendiri memang seronok,, termasuk la bil tm sekalipun ngee ._;

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah, ada juga rezeki ya. Tahniah ya :)

    ReplyDelete
  19. wah, dua tahun kumpul tuuu. akk pun susah gak nak naik

    ReplyDelete
  20. bestnye dpt duit!
    tahniah BV! nt banje akk eh..
    haha

    ReplyDelete
  21. wahh sonoknye dpt cashout nuffnang. manyak lak tu.heh

    owhh intan ainin sofia.. sedapnye nama BV adk bradik hehe

    ReplyDelete
  22. Waaah 2 ratusss tu.

    Dah klik Nuff BV :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!