Monday, 19 January 2015

my weekend

Assalamualaikum
sabtu ahad aku tak kerja, so aku takbuat apa2 la. hahaha. kalau buat benda pun tengok anime je la, dengar lagu dan buat craft sikit. aku buat handmade bookmarks untuk giveaway yang aku sponsor. baru sorang je yang contact aku. haha. so aku decide nak bagi jugak la kepada siapa yang nak dan ada beberapa jugak insan yg komen kat ig aku. aku bagi la sebab dorang puji. wohahaha. so belum post lagi la. hehe. maybe hari nie atau esok. :)

semalam ingat nak jenjalan, tapi takdak teman lak. nak ajak mak jalan, mak busy sikit. dan para sepupu dan adik lak jauh dari mata. wakaka, ayat kesian kemain. kawan? aku malu lak nak ajak, sebab akukan pemalu WOHAHAHA. ada kawan pun semua susah nak jumpa dan jauh2. hmm, nak jenjalan sorang2 kesunyian lak. sadisss. takpa la, adik2 aku yang masih sekolah kan ada, boleh bawak dorang jalan kalau ada rezeki. inshaALLAH.

simple bookmarks ever kot. haha.

tengah buat DIY jurnal/diary/planner/book of idea dari buku nota murah, haha. hias sendiri. entah la kenapa aku memang suka kumpul buku nota dan benda comel. wakaka. tiap tahun jugak aku buat benda macam nie, kalau tahun lepas,aku siap buat buku untuk bajet perbelanjaan aku dan target. haha. tapi susah nak mantain. wakaka. so kali nie nak mantain la buat jurnal dan planner serta target semua. aku nak tulis dalam buku. sebab precious moments umur nak masuk 20an. HAHAHA. biarlah jadi kenangan indah ye. INSHAALLAH. 

nanti nak cari topik nak share kat korang. hehe. 
sekian,
ilal liqa'


22 comments:

  1. rajinn aihh buat bookmark sendiri :D

    ReplyDelete
  2. nak juga..hahaha..

    kita ska juga kumpul note book comel2..harga murah pun murah la janji mampu dibeli ..heheh..tp skarang dh jarang beli..mcm tak berbaloi ja..bkn guna pung.simpan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.
      BV pun suka kumpul notebook comel. kekadang sayang nak guna kan. bagi orang je la. hahaha XD

      Delete
  3. nak jugak laa...hehehehe.. :P

    sama la...kak sally pun suka kumpul buku nota...lepas tu saynag nak guna -_-

    ReplyDelete
  4. comelnye awk buat bookmark tu.. >_<

    mase saya zaman awk pun saya suke collect benda2 kawaii gitu..dah ada anak nih xde dah la gtu..hehe

    ReplyDelete
  5. comel la dik... geram je tgk... =D leh buat qift ni.

    ReplyDelete
  6. sy pun suka gak kumpul benda2 comel ni..btw, you so creative!! :D

    ReplyDelete
  7. kak bv T_T oi
    nak gak a planner haih buat tutorial ples ehehehe :D

    ReplyDelete
  8. sangat krreatif, sangat art... kalau rajin selalu ni boleh jual sebenarnya... beli yg simple dan jual semula yg lebih comel...

    ReplyDelete
  9. singgah sini.. jemput blogwalking tmpat sy =)

    ReplyDelete
  10. ish apsal ke comel sgt semuanya tu?? rawrr~ hahaha

    ReplyDelete
  11. aaaa. cantiks bookmark tu! simple2 pun ada seni okay~ bhahaha lainlah kite D seni. buat tu pun tak lepas tau T_T

    ReplyDelete
  12. pergh comel gile semua bookmark tuh.. mmg sesuai dgn student and org yang rajin membaca :D ahaha.. rajin betul dia buat D.I.Y :D

    uuu... book planer tuh macam menarik je idea :D hehe XD

    ReplyDelete
  13. You are young and creative. your blog simple but awesome. I`m new dalam dunia blog nie. Mula berblog sejak berbisnes only. sila lah jalan-jalan to my blog 'ajusyopz.blogspot.com'

    ReplyDelete
  14. Cantik sticker tu. At first ingat kan setem. tapi BV dah cakap kat insta yg itu sticker, lol comei overdose. Beli kat mane erk?

    Nak bookmark tu boleh? HAHA sungguh tiada malunye

    ReplyDelete
  15. creative and keep it up with good job...

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!