Friday, 23 January 2015

my colourssss

Assalamualaikum
korang minat warna apa? aku suka warna putih. tipikal punya jawapan sebab putih tu suci. kalau ditanya warna apa jugak yang aku suka? aku suka warna brown. ceklat. hahaha. sebab? tanah warna coklat, manusia dari tanah. ditanya lagi warna apa yang aku suka? warna maroon, merah gelap. sebab? merah gelap campur coklat sikit warna darah. sebab dalam manusia banyak darah. wahahhaa.

seriously aku memang suka pakai pakaian warna gelap2. aku banyak baju warna hitam, coklat, kelabu dan biru gelap (navy). dan baru2 nie baru aku sedar barang aku banyak dah warna maroon. aku baru sedar yang aku suka maroon. WOHAHHAHAA. baru sedar sebab adik aku tegur barang aku banyak warna maroon. kalau warna coklat memang sedia banyak dah. hahahaha. HITAM? baju banyak dan jeans. banyak pulak sebutan maroon. :D

baju maroon

skirt maroon

kasut maroon

dan jurnal aku pun maroon jugak dah. maroon atau brownish red. :D
macam dah serasi lak dengan warna maroon. :)
korang pulak suka warna apa? wehehe.

sekian,
ilal liqa'



12 comments:

  1. kita pulak tak minat kaler putih sebab selalu kotor. heheh :P

    ReplyDelete
  2. maroooon cantik hehe
    qila suka rainbow xD
    bengong kan qila hahaahaha
    tapi seriously, every color is so beautiful sebenarnya hehe

    ReplyDelete
  3. saya suka warna hijauuuuuuu. hijau lembut, tenang, lawa hehe.

    ReplyDelete
  4. cantik converse. hehe. kalau cikfafa pulak warna kegemaran ikut pada benda. tak dak la semua benda pun warna yang sama ja. yang paling suka haruslah putih. hehe

    ReplyDelete
  5. Fun fact, maroon is the colour of the year for event management.

    ReplyDelete
  6. cantik gambar..!
    uhuksss...
    kita suka semua warna yg gelap2 la..tak kisah pun warna apa..

    ReplyDelete
  7. mmg terserlah ke-maroon-nan nye tu hehe. err ekceli ana pon suke kaler2 dark (itam/dark brown/dark purple) tp skrg ni dahh mcm suka kalerful pulak. dlm almari pon tgk baju kurung bersepah kaler maler. dah mcm rainbow =D

    ReplyDelete
  8. dulu pernah fanatik kaler pink. tapi end up rasa penat bila tgk semua benda warna pink. haha, skrg dah jadi random kaler, apa2 pun sukaa :D especially putih hitam biru

    ReplyDelete
  9. Tak pernah minat lagi maroon. hehe sgt obses dgn black n white. Plus, purple.

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!