Thursday, 22 January 2015

kenapa tak bukak order?


Assalamualaikum
ada yang bertanya "MASIH AMBIK TEMPAHAN HEADER KE?"

kalau dulu aku ada alasan sebab buzy dengan study. sekarang banyak pulak masa free.

tapi
jawapan masih TIDAK.
aku masih mencari PHOTOSHOP PORTABLE. hahaha. taktau kat mana nak download. T^T tu la makin susah nak mengedit nie. yang ada pun PHOTOSCAPE je. wakaka.

sedih tengok ruangan order nie sunyi ---->
http://budaksukavanilla.blogspot.com/p/order_5.html

kalau nak header simple2, boleh la aku buat. WOHAHA :3

sorry ea. tempahan masih belum dibuka lagi,
sekian,
ilal liqa'

13 comments:

  1. portable Photoshop senang nak buka & bawa ke mane2 kan..Dulu ader tapi kat laptop lama...Kalau masih ada boleh ke aku kongsi...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2. .sekarang takde lagi ke mek zumbie? T^T

      Delete
  2. wahhh. mesti kreatif ni kan :D

    ReplyDelete
  3. dulu ade ambil dekat blog Lyssa Faizureenn... sampai skang still guna lagi.. link da lama.. cube chek ::)

    ReplyDelete
  4. kak, Kat blog Fara baru je update photoshop cs6 portable ...tgk bahagian tutorial collum photoshop

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah check jugak. takdapat jugak. . TT.TT

      Delete
  5. bv qila nk photoshop portable jugak T_T

    ReplyDelete
  6. Tak pernah tahu pun pasal Photoshop Portable ni. Nak pakai photoshop biasa pun tak pandai.

    ReplyDelete
  7. haaa dah dpt dah yg portable kan. puasss hati BV hehe

    ReplyDelete
  8. Ohh baru tahu yg BV amek order jugak. [nampak sgt baru nak stalk]

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!