Saturday, 3 January 2015

how bout practical?

 Assalamualaikum
praktikal aku okay je. so far, takdak single things pun aku belajar tentang course aku. kecian kan. muahahaha. tapi takpe, atleast ada jugak aku belajar benda lain. kekadang memang takdak kerja langsung. jadi la aku mencongak sorang sambil tengok laptop. nak mintak kerja, dorang macam busy. kekadang ada la jugak kerja aku. kekadang memang takdak langsung. mungkin sebab staff yang manage aku masih takde. T^T

takpe2. hehe :3
dah la aku nie penyegan gila2. dah hampir 1 bulan pun rasa awkward tu tak hilang.btw, fighting BV!! aku dah taktau nak penuhkan buku log dengan apa. nanti la aku fikir2kan. :3


semoga tetap tabah! 

ilal liqa'

19 comments:

  1. insyallah , aminnnn . Enjoi ur practical yee ! hahaha . mcm kenal kasut merah tu ! hahahah xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. takboleh nak enjoy2 sangat. kakaka :D

      Delete
  2. kita pun dulu masa praktikal pemalu sangat. hahah. lama lama baru okayy :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la. T^T napa pemalu sangat. hehehe :D

      Delete
  3. semoga teros tabah hadapi dugaan dlm praktikal ni..
    hehe..
    akk dulu pratikal mcm ni jgk..
    ari2 duk main game..
    ari2 bergosip..
    sekali 2 je ikot bos pegi site..
    huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. best la akak ada teman gosip. BV takde T^T

      Delete
  4. Chaiyokkk!
    Don't worry. Those moment will pass eventually. You'll be okay!

    Fighting!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot T^T
      please pass quickly. hehehe :D

      Delete
  5. practical yang tak ada connection dgn course pun okkey dear.. It's about getting the
    experiences as much as you can. *Just pendapat. hehe. If we got to have practical
    that related to our course, it's a bonus then. Wish you good luck dear. And, a tips here..
    * even the colleague there seem like very busy, just ask (buat2 ramah), "ada tak nak saya tolong apa-apa.".. Hehehe.. fighting dear :D Wish you all the best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks! memang okay jugak. tapi taktau nak tulis apa dlm laporan. wakaka. memang bagus pendapat kak. :D nanti la tanya dorang even BV still malu2 kucing lagi. hehehe :D

      Delete
  6. semoga bertabah ya..minta ja kerja kat diorang..ajar sikit2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tabah nie hah. hahaa. thanks ya. selalu kita mintak nanti :D

      Delete
  7. powerful weapon during practical = SMILE!

    all the best dik :)

    Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan peluang bisnes part time dan macam2 lagi :)

    ReplyDelete
  8. Praktikal ni tang nak penuhkan buku log siksa betul. tapi nak senang, setiap minggu tu update je. nnti takdelah kabut sgt.

    ReplyDelete
  9. hehe sementara free ni layankan je dulu BV. kang bila dah keje belambak mesti x ckup masa hehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!