Saturday, 10 January 2015

hadiah dari CANADA

Assalamualaikum
dah dapat fridge magnet canada dari kak farah terpilih jadi pemenang di blog kak farah. arigato gozaimas! :3 alhamdulillah. moga murah rezeki. :)


setiap surat yang datang kat rumah nie, especially yang ada nama penuh aku memang aku happy lompat2 la. hahaha.  excited punya pasal. masa awal2 terima surat tu, adik2 aku terus mintak setem. >w< wohahaha. bagi je lah.

comel pulak tulisan. hehehe

Walaikumussalam. tengkiu2. may ALLAH bless you too :)

sayang lak nak guna fridge magnet nie untuk lekat2 kat fridge. hahaa. so maybe aku simpan je. sebab nak jadikan kenangan. chewah. THANKS!!! 

sekian, ilal liqa'

15 comments:

  1. Alhamdulillah.
    Cantik dan kemasnya handwriting.
    Hadiah yang menarik.
    Semoga ikhuwwah berpanjangan, Amin. :-)

    ReplyDelete
  2. tahniahh bv :) kita pun dah terima jugak :D

    ReplyDelete
  3. Tahniah BV, barang dr jauh tu.. :)

    ReplyDelete
  4. Baru nak cakap tulisan dia comel gile hahahhaa

    ReplyDelete
  5. waaaaa tahniah awak hadiah oversea tuuuuu ^_^

    ReplyDelete
  6. waaaaa tahniah awak hadiah oversea tuuuuu ^_^

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, dah selamat sampai :D

    ReplyDelete
  8. yeyy kitew pon dah dpt. haah syg nk tampal kat fridge. ana tampal kat wall of fame kat bilik je hehe

    ReplyDelete
  9. tahniah yooooo..! kalau kita pun simpan,karang letak kat peti tu habis hancur

    ReplyDelete
  10. Waahh tahniah. Cantik tulisan farah tu

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!