Sunday, 25 January 2015

FREEBIES : Watercolour Splash Background For Header (pastel)

Assalamualaikum
kali nie nak share freebies lagi. hehehe. semoga aku makin rajin nak buat freebies. sebab aku suka. wakakaka. tapi kali nie tema pastel lak. warna lembut2 gitu.harap koramg suka la. cewah.

hari nie aku rasa tak berapa sihat. sakit tekak dan hidung berhingus dan ada pening kepala sikit. badan takpanas. so aku rasa aku selsema je la kot. simptom selsema aku dah rasa semalam. sebab mula rasa sakit tekak. dan ada yang nasihatkan aku minum air asam jawa. buat pekat2. aku dah buat dah, part nak minum tu sengsara weh. MASAM GILER! nak menangis minum. hahaha. last2 minum sikit je. tu pun rasa nak muntah. wakakaka. aku taksuka makan panadol dan segala ubat yang lain. ubat batuk cap ibu dan anak je la yang aku dapat terima selalunya.

korang boleh edit dalam photoscape ye. hehe :)
klik dan save.

http://1.bp.blogspot.com/-xdL6vHXhMsw/VMTi-tSmpVI/AAAAAAAAGls/rEhkJdCUg9c/s1600/by%2Bbv%2B1.png

http://3.bp.blogspot.com/-KA40Ty6WFEA/VMTjC96grsI/AAAAAAAAGl0/58Cgb8nbpD0/s1600/by%2Bbv%2B2.png

http://3.bp.blogspot.com/-y_Pgdrdcy_o/VMTjEJyJAHI/AAAAAAAAGl8/G_TKqLqiXyg/s1600/by%2Bbv%2B3.png

http://4.bp.blogspot.com/--onhcRJL8Ek/VMTjEiDB4zI/AAAAAAAAGmA/4uyYknUZgGo/s1600/by%2Bbv.png

http://1.bp.blogspot.com/-UONWHP9Q_Zo/VMTjG0VSpnI/AAAAAAAAGmM/Y-c5UrRlacQ/s1600/lol.png


for those who cant save the image, highlight and use ctrl C to copy the url and paste in the new tab.
harap bermanfaat.
ilal liqa'

15 comments:

  1. dalam tak sihat tu sempat lagi ye buat freebies. heheh. get well soon awak.
    jom join segmen saya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah tu la dlm pada x sehat tu BV rajin buatkan freebies hehe. ana pon x suka panadol or ubat2an. ubat batok je ana buleh telan hehe

      get well soon BV :)

      Delete
  2. Assalamualaikum. Awk, SR ambil ya..

    ReplyDelete
  3. Wahh.. bagusnya buat freebies ni.. Ada masa nak cubalah.
    Thanks sharing.. =)

    ReplyDelete
  4. saya amek satu tau. :D thanks a lot. cantik. <3

    ReplyDelete
  5. rajin2 la buat tambah koleksi freebies ya.. hahaha..
    kita amik warna biru..! semoga cepat sembuh btw..

    ReplyDelete
  6. effortlessly cantikkk! get well soon btw dearie :)

    najlaafir.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. cantik cantik...terima kasih !!!

    ReplyDelete
  8. xreti sgt gune photoscape..huhu
    jemput singgah blog sy =)

    ReplyDelete
  9. kalau ada hitam, dah lama daku cilok satu, haha

    Buat guna photoshop eh?

    Ehem, get well soon! [mesti dah sihat skrg, lol] high 5 sikit, tak suke ubat jugak! Pernah nak telan ubat [terpaksa] and ubat terkeluar balik. Tolak kaw kaw punye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum. Hi BV , Kita ambil yang colour merah tau. thanks :* Jemput jemput lah singgah blog kita. I'm newbies :)

      Delete
  10. How to save this one T_T helpppppp. please reply at my cbox xx

    ReplyDelete
  11. Bv, mai minta izin save satu dari google, tp yg lain tak boleh ambil T_T...

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!