Friday, 23 January 2015

FREEBIES : Watercolour Splash Background For Header

Assalamualaikum
aku dah dapat photoshop. yeyeah. PHOTOSHOP CS6 EXTENDED dapat dari kawan. anda berjasa. hehe. dan thanks a LOT to FaraNym sebab sudi email photoshop portable. wohahaha. thanks sangat sebab sudi bantu. :3

here, aku nak share la watercolour splash untuk background korang buat header. boleh la ambik dan edit jadi header korang. hehe

length x width : 1360 x 400

nak save, click right dan save as image. :)
pastu boleh la edit dalam photoscape.







sekian,
ilal liqa'

18 comments:

  1. yang purple tu lawa lah :D nak save boleh?

    ReplyDelete
  2. boleh tau , camne nk buat ni ? harap boleh kongsi yee .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. guna photoshop. simple sangat cara dia. blh rujuk google n download brush ada kat google. heehe :D

      Delete
  3. guna brush ape ye ? blh bagi link download ?

    ReplyDelete
  4. kita dah lama mencari2 bcground splash2 ni tau.. hahaha..nanti2 la guna..warna natural xde ke dik..eehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. natural mcm mana ye? bagi senarai kaler2 natural, nnt BV buat. :)

      Delete
    2. maksudnya warna lembut2.. atau warna basic : grey, white ka black.. tp BV dah buat pastel tu boleh la .. ahahaha..

      Delete
  5. really awesome...saya teringin nak kaler2 pastel mcm light blue..len kali kalau baik hati bole awak buat lg..

    ReplyDelete
  6. Yay!! You finaly got it. CS6 is awesome :) dan awesome freebies sis BV :)

    ReplyDelete
  7. sempoi gila la ! nti ana nak amek ye hehe

    ReplyDelete
  8. Hitam pleaseeeee! hehe

    nak jugak photoshop boleh ? *muke berharap sgt sgt sgt*

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!