Saturday, 31 January 2015

felt pillow #GAgift

Assalamualaikum
alhamdulillah, semalam sampai hadiah GA yang aku telah menang. ayat tunggang langgang takpa. excited punya fasal. wohoho. sangat gumbira sebab dapat hadiah comel sangat. hehehe. bestnya. aku dah la memang suka gila benda comel2 nie, wehehe :D

dapat felt pillow lepas join giveaway jiwarosak
dan dapat felt pillow dari sponsor Greennnpanda craft!

actually nie kali kedua dapat hadiah dari grennnpanda craft. first time masa join giveaway kat FACEBOOK page dan kali kedua nie la. wehehehe. love all her felt CRAFT!. 

a lots of thanks for this cute felt pillow!!!!
semua yang aku request memang macam nie la. wakaka. black pillow with white Budak Vanilla n a red love. EXACTLY as i want. sebab tu aku excited. :) plus plastic yang tempat letak felt pillow tu memula bukak parcel plastik bentuk panda. wakakaka. aku mula suka panda sebab drama korea u know. hehe. :D

so please take a look at all her felt craft n order. hehehe 


p/s : i think i should make appreciation page to thanks every bloggers who give me gift on GA or segmen. weeee. :D

sekian,
ilal liqa


14 comments:

  1. Wow...kiutnye bantalll...:P hehehe

    ReplyDelete
  2. wah. bestnya dapat hadiah giveaway. hee

    ReplyDelete
  3. murah rezeki..tahniah ya..! comel la dia punya font ..bolat2.. lawa..! pandai dia buat

    ReplyDelete
  4. wahhh. bestnya dapat pillow comel tu. Tahniah!

    ReplyDelete
  5. Ohh i love black n white jugakk, haha

    Cantik lahh. One day nak try buat jugak lah felt pillow, wiwiwi

    ReplyDelete
  6. Bestnya! Cantik pula tu. Dahlah dah lama teringin barangan felt ni.

    ReplyDelete
  7. alalahaii.. comelnyaaa.. tahniah dpt hadiah.

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!