Saturday, 24 January 2015

asam pedas untuk aku

Assalamualaikum
aku update dalam tepon je. hari ni malas sangat nak bukak blog. wohahaaa. sebab taktau nak update pasal apa. otak sembab hari sabtu. hahahaa. macam rajin sikit nak buat freebies. so edit sikit dalam photoshop. gumbira terlebih sebab dapat photoshop kan.

eh, sebenarnya aku nak cerita hari tu aku ada makan asam pedas kat satu kedai nie.


dap eh. tempe tu sedap. asam pedas dia pun sedap. kalau makan panas2 lagi sedap kan. hehe

susah jugak nak cari asam pedas kat tempat aku nie. apatah lagi asam pedas ori.

sekian,
ilal liqa'

17 comments:

  1. Melaka banyak.. hihi. tapi mai melaka skang Wardah xadalah. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup melaka la paling femes dengan asam pedas kan.. :D

      Delete
  2. terliur lahaii. kita nak updae jugak pasal asam pedas tapi isnin nanti. Eheh :P

    ReplyDelete
  3. saya suka gila makan asam pedas. mmng sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap kan? tempat saya susah nak dapat asam pedas. :D

      Delete
  4. selamat malam...hehehe...singgah sini intai tuan blog kot belum tidooo :P

    ReplyDelete
  5. betul, sometimes ada tempat tak reach our expectation kan hihi
    wah lama dah tak makan hm kena suruh umi masak ni hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. mesti sedap kan kalau umi awk masak. hehe :D

      Delete
  6. lapar pulak tengok asam pedas ni. idea utk memasak esok! hihihi tq :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestnya pandai masak asam pedas. . :D

      Delete
  7. Macam tajuk drama kat tv3 tu je.
    tapi yang 'dia' tu tukar jadi 'aku'.
    Ha Ha.

    ReplyDelete
  8. asam pedas ori tu macam mana? T__T
    kita suka asam pedas yg kuahnya pekat.. ada yg jenis cair tu mmg kita tak makan,,wlaupun mak sendiri yg masak..hahaha.. xtahu la kenapa

    ReplyDelete
  9. asam pedas Melaka or N9 yg ori mmg power la rasa dia. ehh mcm tajuk drama kat tb3 plak haha

    ReplyDelete
  10. Buat lah sendiri, hehehe

    Ps pss pssss mane dapat photoshop? Nak jugakkk

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!