Wednesday, 17 December 2014

teruninstall

Assalamualaikum
siapa entah uninstall game comel microtrip aku. T^T teruninstall mungkin. aaaaa~ game tu comel sangat tau! aku suka game yang takperlu guna internet connection. sebab kalau offline boleh je main kan. kalau bosan memang layan je. lagipun game nie best. tak perlu buat apa2. gerak2 kan je tepon kekiri kekanan. hahaha. 

nie je sempat tangkap. tu pun latest high score. 
nak install balik nanti. hahahaha~

korang suka game apa? COC? aku dah cuci tangan. hahahhaha XD

ilal liqa'

15 comments:

  1. dah lama tak main game :) hehe. akak kurang sikit main game ni. dalam phone pun takde install game

    ReplyDelete
    Replies
    1. nie baru install game la. .terus teruninstall. . :D
      dalam fon cuma ada dua je game. heehe . :D

      Delete
  2. Layan candy crush, tu pun xsampai setengah jam. Tak boleh main game lelama pening kepala. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. candy crush game online. tu la taklayan sangat. femes sangat game nie. hehehe :D

      Delete
  3. Replies
    1. Game apa ni.. Candy crush sekali teruninstall memang habis leeee

      Delete
    2. banyak betul yang minat candy crush. kalau teruninstall, habis level2 tu kan? hehehhe XD

      Delete
  4. microtip?
    wah nvr heard of this before!
    nak try!!!
    heheheheh sepp siked ekeke.
    Qila pun dh cuci tangan.
    Nyampah ah semua nak COC je hahahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. microtrip. .comel game nie tau. .
      memang nyampah game COC, buat org addict je. hahhahahaa XD

      Delete
  5. game touch music. besttt! game tu game offline gak. game tu mainkan lagu, pastu kita tap dekat screen ikut rentak dia. haha besttt xD dia ada banyak part. Touch music 1st, 2nd and so on. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah main jugak. tapi sebab jari BV lambat. susah la. terus uninstall. hehehhee XD

      Delete
    2. pernah main jugak. tapi sebab jari BV lambat. susah la. terus uninstall. hehehhee XD

      Delete
  6. saya pulak, bila bosan main sudoku ehehe

    ReplyDelete
  7. baru dengar game ni.. seriously, best ke kak? nak try jugak. yang lepas baru je uninstall satu game tu sebab bosan sangat. boleh jugak try game ni..

    ReplyDelete
  8. ana pulak dlm fon xdak langusng game apa2 hahaha

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!