Monday, 15 December 2014

terima kasih semuanya!

Assalamualaikum
aku nak buat entry perhargaan cewah. hahaha :D. okay serius okay. aku nak ucapkan terima kasih bagi sesiapa yang sudi nak sponsor giveaway aku akan datang. dan bagi yang nak sponsor tapi ada masalah pos tu pun terima kaseh jugak ye. takpa la, niat dah baik nak sponsor tu. hehehe

aku masih nak cukupkan sponsor. heheh :)
so kalau nak sponsor boleh klik banner atas tu dan baca dulu entry tu ye. :D


terima kasih sangat2 bagi yang bagi semangat apa semua. terharu pulak aku. hahaha. 

dalam masa entri nie ditaip, 
ada 7 buah buku dah terkumpul. :D
thanks sangat2 bagi yang sudi sponsor ye. inshaallah. 
dan belum termasuk barangan lain lagi. tak boleh cerita banyak2 cnie. ;3

okay, pencarian sponsor buku terpakai masih dibuka
inshaallah giveaway akan diadakan tahun depan. bunyi macam lama kan. 
hahaha, tak lama, dalam dua minggu lagi la. :D

so sesiapa nak sponsor boleh PM aku disini --> https://www.facebook.com/BudakVanilla

sekian ilal liqa'



12 comments:

  1. counting the days nak masuk 2015 :)

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya! menarik idea BV gunakan buku terpakai. boleh pupuk amalan membaca :)

    ReplyDelete
  3. wah semoga giveaway akan datang berjaya! semoga dapat sponsor yang lagi banyak! :)

    ReplyDelete
  4. Ala nk sponsor tunggu qila balik check buku this week tau ekeke

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum. HAHA. Mcm nk glak :) :p
    Rmai sponsor bru best :) ^^

    ReplyDelete
  6. seriously, tak sabar nak join giveaway akak!!

    ReplyDelete
  7. kiteww x sbr nk join giveaway BV nti! moga dipermudahkan urusan mndptkan sponsor buku2 / komik2 ;)

    ReplyDelete
  8. Tgu sponsor yer..nt jgn lpe jmput join ga taw..hehe

    ReplyDelete
  9. Wah menariknye! mesti cool dpt sponser2 buku but like most of us, kak Alsa pun syg nak lepaskan hehe, mmg someday

    PS - cute nye doodle tu :P :P

    ReplyDelete
  10. Selamat mengumpul sponsor, BV :)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!