Saturday, 6 December 2014

Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

Assalamualaikum
siapa yang tak kenal Lazada? website shopping online paling besar di Malaysia. siapa tak kenal memang rugi la. dah la macam2 benda boleh didapati di Lazada. jom join Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]. paling aku suka dengan website Lazada adalah website nie senang nak navigate. pastu boleh pulak pilih harga2. jadi memang wajib la pergi ke website lazada untuk si penggila shopping online. hehehe.


Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.

so dengan bajet RM1212 untuk shopping di Lazada :

wishlist aku adalah :

RM 1,099.00 Before RM 1,399.00 , You save 21% 

serius sangat la jatuh cinta dengan kamera samsung nie. sangat2. antara ciri2 dia yang buat aku jatuh cinta ialah :
  • 20.5 Megapixel (mesti terang tahap boleh nampak jerawat nie. serius, tu la yang kita nak, kejujuran. hahaha)
  • 3" Flip-up LCD display (untuk penggila selfie, kamera samsung nie boleh dipusing2 kan. bestnya lahaiiii)
  • 2GB built-in memory
  • Capture 1080p HD Video (aku jenis suka ambik video, yey, hahaha)
  • Li-ion rechargeable battery - 2330 mAh
  • Mirrorless System
  • ace Detection AF/AE | Wink Self-timer
  • WiFi connectivity / Tap to share (ada wifi boleh terus share kat instagram. hahahaha)

jadi baki ada RM113, kita simpan beli benda lain kat lazada, boleh je beli bag. tapi sebab gila rambang mata taktau nak pilih bag apa. so kita biarkan aja. hahaha:D

jom la join semua. hebat la,
ilal liqa'


6 comments:

  1. wahhh paling wow bila tahu dia ada wifi!! sesuai guna ni utk yg suka selfie macam kita, blh terus masuk insta ^^ haha

    ReplyDelete
  2. Good luck ya ^_^

    Memang best kalau ada camera macam ni. Teringin nak beli camera macam ni tapi takut parents marah >.<

    ReplyDelete
  3. pehhhh hebatnya camera ni..
    smoga berjaya ye :)

    ReplyDelete
  4. camera ni mmg sempoi! mmg bes dpt berangan shopping kan hahaha

    ReplyDelete
  5. macam best ja spec camera ni. hehe

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!