Wednesday, 24 December 2014

rezeki giveaway yeyeahh :D

Assalamualaikum
alhamdulillah. murah rezeki bulan disember nie. hehehe. haritu ada menang ole2 dari phuket yang ditaja oleh bro ajim KerusiBurok. so hadiahnya dah dapat ye. hehe. keychain comel. dahla elephant merah lak tu. macam tau2 je aku suka merah. tengok blog dah tau kan. hehehe. terima kasih ye http://kerusiburok.blogspot.com/

atoto. comelnya. KerusiBurok ada jugak bagi kad macam bookmark. thanks ya. tapi sebab poslaju tu extreme sangat, habis ronyok2 penyek2 sampul surat dia. nasib keychain selamat tak penyek sama. hehehe. bookmark pun selamat cuma renyuk la sikit. but still hensem. hahaha :D


selain tu, terima kasih diucapkan kepada kak scha yang bagi reload rm10 sebab menang cipta dialog kat blog kak scha. nak baca? HERE!  hehehhe. thanks sangat. idea datang waktu malam. hehee. kak scha mesej bagi no reload tu, tapi rasanya dah balas cakap thanks apa semua. tapi rupanya sending failed. heheh. baru perasan, dah reload lupa lak nak mesej lagi. sorry kak scha. thanks sangat tau. dengan reload tu dapat gak kita online2. :D

terima kasih jugak kepada kak farah sebab tersenarai dalam winner yang dapat hadiah from canada. weeeee~ happy sangat. senarai pemenang ada kat HERE. kak farah berbaek hati sangat sebab ada extra pemenang terpilih. wah. tahniah semua. thanks jugak to kak hanis sebab inform kita menang. hehehe. dua2 blogger malaysia yang stay luar negara. best la korang kan. hehehe :3

dan kak mia. ephyra skin bar dah sampai dah dulu2. hahaha. baru nak update nie hah. thanks to kak mia n pihak ephyra ye. nanti kita buat review. masih dalam proses penggunaan. bau dia wangi sangat. dahtu warna biruuuuuu. cantekkk. eh, nantilah kita review. excited lak. muahhhaahaha XD

lagi2.
terima kasih bagi yang sudi sponsor untuk giveaway akan datang. dalam 16 buku dah terkumpul. tak termasuk hadiah lain2. hehehe. hopefully syarat simple2 je ye. hehehe.

semoga dimurahkan rezeki semuanya. :)
p/s : banyaknya word thanks. ganti semua dengan terima kasih. :3
sekian,
ilal liqa'

21 comments:

  1. wah, banyak betul hadiah dapat ni.. hehhehe... tahniah :)

    ReplyDelete
  2. tahniah2!
    murah rezeki akhr tahun ni..
    =)

    ReplyDelete
  3. tahniahh ! comel sungguh gajah tu. XD

    dn semoga GA yg akn berlangsung berjalan dgn lncar.. ^_^

    ReplyDelete
  4. banyaknya akak menang haisy jeles pulak T-T jeles. btw tahniah kak ^^ rezeki murah bulan ni

    ReplyDelete
  5. bestnyer rezeki menang giveaway.
    akk sampai blog ni sbb dok google pasal header blog comel. hehe.. buat lagi ke header blog? :-)

    ReplyDelete
  6. Banyaknya hadiah~ msti rajin join giveaway. Saya dpt 1 je, hehe. Tahniah!!

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah hehe makin chumi lah dia nnt hm untung lah bv hm tung ah hehehe

    ReplyDelete
  8. tahniah! murah rezeki yer..comelnya si gajah!! hehe

    ReplyDelete
  9. Wahhh rezeki tu, hehehe
    Tahniah yee

    ReplyDelete
  10. alolo comelnye gajah merah hehe. wahhh tahniah BV menang byk hadiah! hehe

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah, murah rezeki BV bulan ni :)

    ReplyDelete
  12. hhahaha..kemain ganas poslaju,benci betul kalau parcel kita renyuk semacam..
    btw,tahniah ya..!

    ReplyDelete
  13. waaaahhhhh. alhamdulillah. tahniah2!

    ReplyDelete
  14. itu lah. akak ingatkan silap send ke. hehe. syukur lah dah dapat. dah lama tak dtg sini. sorry sygg

    ReplyDelete
  15. Wow.. congrats.. It's cute and sangat berseni.. :D
    Love art too.. :D

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!