Sunday, 14 December 2014

pencarian sponsor untuk giveaway

Assalamualaikum
macam yang aku nyatakan dalam entry yang lalu. aku akan cari beberapa sponsor untuk giveaway akan datang, barang yang aku galakkan sesiapa yang ingin sponsor ialah buku terpakai. hehehe. kalau nak sponsor barangan lain mohon bagitau aku apa barangan yang disponsor.

aku cari sikit je sponsor. sebab taknak buat giveaway lama2. hehee. :3
giveaway akan terus dijalankan bila aku rasa sponsor dah cukup. dan entry semua apa ready. :)

kebaikan jadi sponsor aku rasa, semua dah tau, dan takkan la aku nak bagitau lagi kan. :D follower bertambah, pembaca blog bertambah, pageview bertambah. semua la bertambah. hahaha :D

aku hanya akan pilih beberapa orang sponsor je ea. kalau takde yang sponsor pun giveaway tetap akan jalan sebab banyak dah sokong. thanksss ya semua. muah muah. hahaha XD

aku sendiri akan sponsor 3 buah buku terpakai. gambar ada kat bawah dan the best thing is pemenang boleh pilih buku mana satu dorang nak berdasarkan gambar kat bawah la. nombor tu berdasarkan keadaan buku. :D

tertulis di bintang2 (fixi verso)
tuhan (fixi)
murtad (fixi)
asrama (fixi)
mental (fixi)
gantung (fixi)
kapal angkasa yang terhempas di subang jaya (lejen)

lukisan asmara
manisnya cinta
donkey high school
lawak utopia high reunion

banyak tanya. so aku edit balik. BARANGAN YANG BOLEH DISPONSOR :
  • paling diutamakan BUKU terpakai la. buku baru pun boleh. buku lama sangat pun boleh, buku nota pun boleh. hahaha :D
  • barangan pos (shawl, tudung, baju, macam2 lagi la)
  • topup minimun rm10.
pastikan penuh rasa jujur dan amanah dalam nak sponsor ye. 
so sesiapa yang nak sponsor buku2 terpakai boleh contact BudakVanilla di

bagi details seperti berikut:
nama :
link blog :
barangan/buku yang hendak disponsor :
untuk berapa pemenang :
syarat maksimum 3 :  

sekian,
ilal liqa' :)





25 comments:

  1. Assalammualaikum.

    Nk sponsor novel tpi ada msalah pos pulak.. tk dak rzeki ..
    Tk sbar nk join ! ~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la,risau nanti tak terpost.. nak jadi sponsor kena jujur n amanah.
      harap ramai yg sponsor la ya.. hehe

      Delete
  2. Harap lebih banyak buku disponsor .. Boleh ada banyak pemenang . hehehe

    ReplyDelete
  3. Terbuntang bijik mata bila tengok buku Asrama tu..nak sangat.Nanti saya join Giveaway akk ;)

    ReplyDelete
  4. Wah! semoga berjaya dalam pencarian sponsor ^_^

    ReplyDelete
  5. kalu nak sponsor, kena sponsor buku je ke? @_@ benda lain buleh?

    ReplyDelete
  6. Gud luck yer...semoga semuanya berjalan lancar

    ReplyDelete
  7. ALA NAK SPONSOR JUGAK HEHE TP TAK INGAT BUKU MANA NAK SPONSOR HEHE. CHAIYUK BV!!!!! YG PENTING QILA AKAN JOINGGG WIWIWIIII

    ReplyDelete
  8. nak sponser novel sebab novel sekali baca dah malas. tapi berat pulak hati. HAHA

    ReplyDelete
  9. semoga brjln dgn lancar kak. lpas ready je kite join k? hee

    ReplyDelete
  10. aishhh,banyak komik yang nak bagi, tp masalah pos pulak T-T

    ReplyDelete
  11. boleh je nak sponsor ni. sebab byk sanagat buku kat umah. tp bila nak buat giveaway ni? sbb buku mostly kat umah kat Sabah. But end of this month parents akan dtg so bleh minta bawakan sekali.

    ReplyDelete
  12. akak ada banyak buku yg boleh disponsor tapi problem pada nak pos barang la :)

    ReplyDelete
  13. harap2 ada lah yg nak sponsor komik mutiara naga.. ahaksss.. over plak aku ni.. =)

    ReplyDelete
  14. wahhh. macam best je buku-bukunye. ade je buku, tapi ada masalah nak post barang. huhu. semoga semuanya berjalan lancarrr :D

    ReplyDelete
  15. saya tiada masalah untuk sponsor buku n pos.. Boleh join tak?

    ReplyDelete
  16. ada 2 shawl NEW nak sponsor- nanti saya Pm dekat facebook ek. saya memula beli plan nak buat giveway dekat blog sendiri, tapi tak kena dgn tema lak .

    ReplyDelete
  17. Good luck ya untuk pencarian sponsor ni. Tak mampu nak sponsor sebab tengah buat GA sendiri. Lagi satu, masa tu dah takde dekat Malaysia, jadi tak dapat nak post barang kalau jadi sponsor.

    ReplyDelete
  18. Nak sponser komikkkk >< details saya dah hantar ^^

    ReplyDelete
  19. wahhhh menariknye buku2 tu. kapal angkasa yang terhempas di subang jaya mcm menarek je tu. alaaa BV kiteww xde buku2 nk sponsor.. ermm ermm kitewww nk jd peserta je lah nti boleh kan? boleh kan? hehe

    ReplyDelete
  20. wahhh banyakknye sponser.. tak sabar nk join GA.. ehhehheeee

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!