Tuesday, 2 December 2014

pageview naik mendadak

Assalamualaikum
berapa hari tak online aku terkejut dengan pageview blog yang meningkat secara mendadak. memang terkejut sangat la. takpernah pageview aku jadi beribu2 dalam sehari. muahaha.entah la nak kecian ke tidak. hahaha. semuanya gara2 entri lagenda ikan patin. kebanyakan link dari facebook. entah la facebook siapa. siapa tau dari mana link tu bagitau la ea.

alhamdulillah. 

wasehhh ternyata entri nie bertuah. 

dan follower belog nie dah mencapai 2ribu. yey, yang penting reader okay? hehe. aku masih buzy dengan praktikal. nie pun guna line mana entah update entry. hwahwa. susah nak online dah sekarang. sampai rumah pukul 5.30 dah siap apa semua. aku terus terbongkang tidur. hahhaa. nanti la ada masa aku blogwalking ea.

dahtu. taksangka pulak menang topup rm5 dari giveaway anamizu. :D makasih 

ilal liqa'

25 comments:

  1. wahh bestnyaa hihihihii. nak baca jugak laa entri tu :P

    ReplyDelete
  2. wah hebatnyaaa.. jap awk ada masuk GA phuket saya kan? saya cari akaun awk kat follower list saya tapi tak jumpa. ke follow guna akaun mana. saje follow up sebab nak masukkan dalam list peserta layak sebelum tarikh tutup esok. heeeeeee Jom lawat mall baru di Putrajaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. dh follo. hahaha. maaf eh. ingat dah follo. :D

      Delete
  3. Wah!!! tahniah...Moga terus sukses!!

    ReplyDelete
  4. WAH BEST BANGET HAHAHA
    lagenda ikan patin tu yg takleh belah tu hihihih

    ReplyDelete
  5. Wow banyaknya view. Saya punya tunggu seminggu baru dapat macam tu. Haha

    ReplyDelete
  6. Wah wah wah. Tahniah ya ^_^

    ReplyDelete
  7. sape tak suka ikan patin agagaga

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...tahniah yer...^_^

    ReplyDelete
  9. itu lah. akk tngok ramai yg share pasal tu. pewitt. hehe

    ReplyDelete
  10. tudia berkat ikan patin nih ehehee.
    psstt~ topup nanti kiteww kasi hehe

    ReplyDelete
  11. tahniahhhhh. suka lettewww.... mestilah suka kan.. hhehhe. chaiyok! chaiyok!

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!