Sunday, 7 December 2014

nRelate retired

Assalamualaikum
aku dapat emel dari pihak nRelate, yang kata service diorang akan tamat akhir tahun nie. sedihnyaaa. sebab aku guna nRelate at 'you may also like-'bawah setiap post aku. sebab nRelate nie je yang paling cantik dan style. hahahaha.


agak sedih sebab aku suka nRelate nie. so terpaksa cari alternatif lain pulak lepas nie. 
farewell nRelate, thanks for your service. :)

ATTENTION :
jom sesama support kak alsa supaya sis alsa buat giveaway :)
so, please give some idea or comment on THIS ENTRY ya.
setiap comment atau idea korang amatlah dihargai. THANKSSS!
http://poetessemo.blogspot.com/2014/11/future-giveaway.html

ilal liqa'

5 comments:

  1. nrelate?
    bila kite da rasa suka. tetiba tamat tempoh mmg sedih la gamaknya..
    xpe2 try yg lain plak. heee

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum .. Lah... Awat jdi lgu tu? :3 Tk check pon email. heee .. thnks inform kak :D

    ReplyDelete
  3. honestly, nrelate lagi lawa dr linkwithin hehe.. tp ina pakai linkwithin..

    ReplyDelete
  4. nrelate mmg lawa la. sllu dok tgk org pakai lwhithin tu je. dah nk tmt tmpoh plak dah ek? heshhh

    ReplyDelete
  5. CN pakai outbrain jer...

    Jemput join segmen CN yer ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/11/segmen-bloglist-januari-2015-by-cn.html

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!