Sunday, 28 December 2014

menghilang??

Assalamualaikum
nie post pendek je. hehee. lama menghilang kan? siapa rindu? uhuk2. hilang sementara sebab line wifi jiran berjasa kat sebelah takdak. biasalah hidup menumpang line memang macam nie. hahahaha XD. berjasa sangat dah tu.

alhamdulillah, aku dah dapat laptop idaman super nipis tu. acer putih mulus. :3 alhamdulillah sangat2. kalau ada masa nanti la aku cerita tentang kelebihan dia. dan nanti aku balas komen2 korang semua dan nanti aku blogwalking ya. kehkeh :D

taklupa jugak meh la sama2 berdoa untuk masa banjir di pantai timur. walaupun jauh dari sarawak tanah airku, kami tetap bersedih sebagai warganegara malaysia jugak. penuh timeline wechat dan facebook mendoakan mangsa banjir. harap masjid pun penuh la jugak.

dan berita tentang airasia. semoga selamat dan jangan sebarkan berita yang takpasti tu please. hmm, semoga tabah hati family penumpang. harap semua selamat.

what would u do? :)

sekian. 
ilal liqa'


13 comments:

  1. wahhh. ada lappy baru. seronoknyaaa :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah ya dah dapat apa yang diidamkan.

    ReplyDelete
  3. tahniah dapat laptop idaman baru tuu ..
    if i would die tomorrow, ada dua tiga perkara akan anis cuba laksanakan , berbakti gila2 kat mak bapa , semayang wajib,sunat,baca quran, n langsai hutang

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks. alhamdulillah. :)
      sama la perkara yg kita nk. :D
      memang nak sangat bakas jasa makbapak. . :)

      Delete
  4. alhamdulillah, dah dapat laptop idaman :)

    insya-Allah, sama sama doakan mangsa banjir seluruh Malaysia dan penumpang + anak kapal untuk kejadian AirAsia tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak, alhamdulillah. :)

      insha ALLAH, sama2 la kita berdoa ya kak. :)

      Delete
  5. Peh terus beli? Wah wahhhh wiwiwi

    ReplyDelete
  6. singgah blogwalking , nice blog , hehe. wahh untung ada lappy , teringin nak ada lappy sendiri . payah berkongsi ni

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!