Monday, 8 December 2014

mendoodle ke kita?

Assalamualaikum.
serius lama dah tak mendoodle guna paint tool sai. sebab paint tool sai kite guna yang trial je. lagipun bukannya pandai mendoodle sangat pun. hahaha. setakat untuk hilangkan bosan je boleh la. sekarang macam nak rajin je mendoodle. 

tapi saiyanggggg~
gambar takdapat nak disave sebab trial period dah expired. allaaaaaa~


gambar takdapat save sebab paint tool sai dah tamat tempoh. dah tu kek tu nampak macam takjadi je, hehe. cian. 

so, siapa yang ada paint tool sai full version, please share. hahaha :D

ilal liqa'

22 comments:

  1. dulu saya pernah try ni. tp tak pandai guna hahaha. dan tak pandai den nak melukis xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. BV memula pun takpandai guna. hahah. tapi lama2 ok jugak. :D

      Delete
  2. comel nya kak :D jeles pulak tengok orang pandai lukis ni, hehe ^^

    ReplyDelete
  3. alahai kreatifnya dear :) i wish i know how to doodle

    ReplyDelete
  4. perghhhh , nampak mengliurkan , teringin plak makan jelly

    ReplyDelete
  5. Comel je. Suka tengok. Sayang sangat tak dapat save >.<

    ReplyDelete
  6. sis - you can always "Print screen" your doodles la - then paste it on paint atau powerpoint - do you want akak to make it into transparent? :) minta kebenaran Sis untuk save dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. nice idea sis!! i never thought of it. hahaha XD thanks :)

      Delete
  7. well too late - haha akak can't help it but to "png" it out - sorry kalau corner dia bergerigi :D

    http://static.tumblr.com/rtqecq9/Azhng9o9b/bv.png enjoy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankssss sis. .hahaha. . :D really appreciate what u done. :3

      Delete
  8. Dengki sungguh aku dgn org yg pandai guna Paint Tool SAI ni...
    Aku pakai paint je :(

    Oh, dlm post blog ni ada ajar dan bg Paint Tool SAI versi cracked punya...
    Try laa:
    http://zexta-tales.blogspot.com/2014/07/painttool-sai-tutorial-for-mousey-user.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. elehhh, dia pakai paint pun lukisan still gempak2. aku jeles ngn blog kauuuu. ada karakter sndiri lagi. hahaha.

      thanksss a lott tau ceroo!!

      Delete
  9. Ade tu rupa kek tu. Kalau akak nak doodle gitu, bayang kek pon tak nampak. Tangan keras! Haha

    ReplyDelete
  10. comelnyaaaaa kek tu >__< jeles ngan orang reti lukis pakai SAI T^T

    ReplyDelete
  11. eheehe qila ada portable punya!!
    haritu gi blog abg wanhazel tu semua link dh broken hm :(
    nak qila emailkan ke/ :D huhuhu

    btw nipu ah BV -_-
    selalu je creative gila qila jeles hmmmm

    ReplyDelete
  12. Masih boleh save tu.. bagi dia screen capture jak.. hehe

    ReplyDelete
  13. nanges nengok kome2 yg pndai mendudel guna mouse nih T____T

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!