Saturday, 6 December 2014

menang giveaway

Assalamualaikum


alhamdulillah rezeki berblogging, dapat la menang beberapa giveaway. hahaha. kemahen rajin join giveaway. rajin sebab nak berkenalan dengan blogger lain la dan supaya dunia berblogging sentiasa meriah. :)

so lets proceed.
antara giveaway yang aku menang ialah :

1. 1st Giveaway By Anamizu. aku menang topup rm5 dari Anamizu sendiri. thankss ya. sebab sis tu dah bagi dah pun melalui email. thanksss :D

2.  Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!. aku menang ole2 lain dari KerusiBurok sendiri. hehehe. dah hantar details semua. so, menanti hadiah je lagi. kekekeke :D thanks kerusi burok ye. :)

3. Giveaway Ephyra Skin Bar. 50 orang blogger dicari dan aku dapat. yeah, alhamdulillah. giveaway nie dianjurkan kak Mialiana dan ephyra. :) thanks kak mia sebab sudi inform.

dan dulu ada join giveaway cuti sekolah by jiwarosak. dan aku dapat bantal felt craft tajaan GreenPandaCraft. masih menanti hadiah jugak. sebab owner dia memang busy la. aku pun pernah dapat bantal onigiri dari contest FB di greenpandacraft nie. hehehe. adore dengan semua felt craft sis nie, :)

jom la ramai2 join giveaway, manatau dapat hadiah, kalau tak menang jangan la terus menyesal nak join giveaway. hahaha. kalau mood dah rajin join giveaway memang aku join je. tak kesah syarat melambak. :D kalau ada rezeki, alhamdulillah. :)

ilal liqa'


5 comments:

  1. tahniah!!! rezeki dlm dunia blog..
    =)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tahniah ya. Murah rezeki ^_^

    ReplyDelete
  3. tahniah.. banyak nya menang ^^

    ReplyDelete
  4. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt! Dapat FREE EPHYRA SKIN BAR tauuu!!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    IG: ephyratopdealer
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!