Sunday, 7 December 2014

[Giveaway] Hello from Canada

Assalamualaikum
kali nie nak join giveaway dari sis Farah. yeye. dah la syarat senang sangat dan hadiah pun menarik. bestnyaaa, meh la join uollssss :3 sangat suka baca pengalaman sis Farah yang study luar negara. :)


Apakah URL blog Doodles of Life? 

nie hadiahnya. dibawa khas dari canada. weee~ siapa taknak nie? ada 10 pemenang bertuah akan terpilih. :) gudluck ya semua. 

December 21, 2014 at 1:00 AM

ilal liqa' :)


24 comments:

  1. husihhh ini nak kena join nti nih hehe

    ReplyDelete
  2. Terima kasih ya joined. Good luck tau BV ^_^

    ReplyDelete
  3. gud luck... anis pon join jugak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thankks, guduck utk anis jugak. . :D

      Delete
  4. singgah sini dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  5. Good luck yea

    http://pengemudamerahjambu.blogspot.ca/2014/12/ga-giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  6. Salam dear ..Kak Lya singgah dari GA yang sama All The Best ya
    http://akifimtiyaz3.blogspot.ca/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html
    Done Follow Sini

    ReplyDelete
  7. dr segmen yg sama.gudluck ^^,
    http://alkisah-amy.blogspot.com/2014/12/giveaway-hello-from-canada.html

    ReplyDelete
  8. datang dari segmen yang same...goodluck yer :D salam perkenalan dari Germany :D

    jindrisska.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!