Wednesday, 10 December 2014

Butik Muslimah Online Malaysia

Assalamualaikum
tengok tajuk pun dah rasa standard gittew kan? hahaha. so lets go straight to the point. yang nie khas untuk sesiapa yang suka shopping online macam aku. hahaha. aku sangat gila shopping online. kuikuikui. so aku ada la discover satu website yang menjual barangan muslimah online malaysia. cayalah.

In my opinion la kan, as manusia and a girl. Hahaha. I guess a women, cewahhh, opcoz la kita nak sentiasa kemas? Yang penting selesa dan boleh membina keyakinan bagi diri kita. Aku sangat la suka shopping online, sebab kalau keluar shopping kat mall mesti banyak duit keluar sebab nak makan lagi dahtu sampai rumah pengsan. Hahahaha. So aku memang suka shopping online, sebab relax chillax2 je duduk depan laptop tengok website yang ada jual barangan online sambal makan kudap2. Takpayah penat2 nak jenjalan, duduk je kat rumah, kalau penat pun, penat dok pilih baju je. Muahahah~

Kalau pilih barang online, serious talk aku memang ambik masa beberapa jam nak godek2 website tu, kekadang memang baca feedback customer, koz aku rasa tu memang penting, kalau servis tiptop mesti la banyak customer suka kan? Yeahhh, yang penting, barangan yang kita nak tu, memang sesuai dengan citarasa dan keselesaan kita. Aku dah beberapa kali shopping online, kadang2 nak beli satu benda pun ambik masa berhari hari nak berfikir. Hahaha~


So girlsss, womensss, iolss nak kenalkan satu website nie. Tadaaaa~


nak tau nama website tersebut? ZOLACE nama diberi. sangat direkomenkan bagi sesiapa yang minat fesyen2 terkini. ZOLACE banyak menjual barangan untuk wanita muslimah. kalau nak cari butik muslimah online malaysia? ZOLACE la website yang wajib dituju.

******

nak tau apa yang ZOLACE tawarkan untuk korang si shopper online? hahaha~ meh scroll lelaju.


blouse muslimah murah yang super comfy. untuk kegunaan masa kerja atau untuk casual pun ada. selain blouse, dress muslimah pun ada. memang mesti beli la. huhu :D



dan bagi penggemar skirt, macam aku la tu kan. hahaha. skirt labuh maxi boleh didapati di ZOLACE. fesyen sekarang memang banyak yang guna skirt2 gitu. flowy2 ala princess. sesuai bagi gadis ayu macam aku. hahaha.



taknak pakai skirt? eh palazzo pun ada. comfortable palazzo pants pun boleh diguna masa kerja, casual dan sebagainya. haaaa. apa lagi korang nak? hahaaha:D


tudung online pun ada oiii. pelbagai jenis pulak tu. part tudung memang aku rambang mata je nak membelinya. semua cantik2 la katakan. siapa yang buat koleksi tudung tu boleh je usha ZOLACE. ada tudung plain, ada tudung corak2. paling aku suka tudung bunga2. hehe. sesuai untuk baju plain. :)



tidak lupa jugak bagi wanita2 yang gemar berbaju kurung, kalau raya nak raya, atau ada event2 tertentu boleh la usha baju kurung kat ZOLACE. daebak la. baju kurung moden. so wanita2 moden yang mengutamakan fesyen terkini boleh lah usha. :D


women fashion accesories pun ada! waseh2. hahaha. nak pergi event2 besar ke kecik ke, mesti nak feel glamour gitu kan? so tengok la accessories kat ZOLACE, necklace dorang cantik2 dohhhh~


dan paling aku SUKA
bag! hahaha. aku nie penggila bag. tak la gila sangat. cuma aku suka tengok bag. entah la kenapa. maybe sebab aku suka bawak bag. aku sangat suka bag warna coklat especially sling bag. :)

so apa lagi? meh la shopping kat ZOLACE. paling best, FREE SHIPPING to Malaysia, Singapore dan Brunei.



JOM SHOPPING !! :3

Google+ : https://plus.google.com/+ZolaceMalaysia/posts

Apa lagi? Terjah la cepat. :3


sekian, ilal liqa'

23 comments:

  1. thanks for sharing
    MG mmg tgh site yg baru2 mcm ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. u welcome. .mesti tengok tau. hehe XD

      Delete
  2. ina memang fall in love dengan palazzo dia !!

    ReplyDelete
  3. ingatkan zalora tdi, nama nak dkt2 sama je :p
    wahh skirtttt! cantiknya! thanks sharing bolehlah usha2 sket <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan skirt. .hehe. .u wlcme. .usha2 la. . :D

      Delete
  4. sy tak pernah lagi beli baju2 muslimah online T_T sbb takut saiz tak sesuai.

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sukat ukuran dia dengan badan sendiri. .sebab sy selalu buat macam tu. hehehe :D

      Delete
  5. waa tak pernah tahu lagi ni :D

    ReplyDelete
  6. Wah. kemas dan teratur susunan dia. Baru la ada selera nk browse! :)

    ReplyDelete
  7. ingtkn zalora rupanya zolace. nama dkt nk sama dah aahaha
    kiteww ni pun suka online shopping sbb jimat segalanya.
    xyah nk ssh cari parking hape segala. main klik2 je kikiki

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!