Sunday, 14 December 2014

bila adik2 aku berpolymer clay

Assalamualaikum
tak habis lagi cerita polymer clay aku nie lepas dapat package polymer clay kat SINI. bila aku excited nak buat, adik2 aku lagi la excited nak buat tau. hahaha. asyik nak buat polymer clay je. siap order2 je macam2 warna dari aku. mentang2 aku ada polymer clay 24 warna kan. hahaha XD

seronok bila tengok adik2 happy buat benda nie. tapi kekadang aku marah je dorang sebab membazir. hahaha XD

banyak sebenarnya aku dan adik2 buat. mak aku pun ada buat jugak. :D tapi nie je la aku nak tunjuk dulu. heheh. adik aku buat nie semalam. malam2 mintak nak buat sebab nak buat bentuk buah epal dan pear. hahaha XD

apple red, apple juicy apple sweet. hehe. nie adik perempuan aku yang buat. 

pear. green pear. nie adik lelaki aku yang buat. si bongsu tu. 

comel je dua benda nie. hehehe. 

sekian, ilal liqa'


17 comments:

  1. Aaaaaaaa!!!
    Terkejut tengok entri ni tadi,hahaha. Bukan apa, sebab suka jugak main benda nih. Sama la,beli dekat Malaysia Clay Art,hehe.

    ReplyDelete
  2. Pergh ~ boleh tahan.. nasib bek xleh mkan.. haha..

    ReplyDelete
  3. kyaaaaa~ ^_____^ so cute!!!! especially the green pear!

    Mira | http://lemieletlavanille.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. alahai comelnyeeeeee..
    nk picit2 je rase..
    haha

    ReplyDelete
  5. wuuu kawaii! Semua polymer clay tu beli online kat web yg kak bv bg tau tu ka?
    huhu nak buat jugak~

    ReplyDelete
  6. comelnyaaaaa! adik lelaki pun artistic eyh! thumbs up (Y)

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
  7. Anak-anak akak suka main ni. Lepas tu buang-buang jer sampai terpijak-pijak.

    ReplyDelete
  8. comelnyaa!!! >_< kreatiffff. lepas ni boleh buat benda lain pulak,haha...

    ReplyDelete
  9. comelnyaaa! kat mana beli polymer clay ni? teringin nk buat jugakk ><

    ReplyDelete
  10. comel gila..! benda2 ni buatlah phone chain bagi utk GA BV nanti

    ReplyDelete
  11. hahaha adoi comelnye! rase nk picit2!

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!