Thursday, 4 December 2014

adikku minat kpop. kpopper ke dia?

Assalamualaikum
punya skadalicious tajuk tu. hahaha. aku banyak adik. 4 orang semuanya. sebab aku kan anak sulung. muahaha. hahaha. so adik2 aku nie macam2 la perangai. memang manusia banyak perangai kan? apatah lagi dengan saudara dan darah daging sendiri. hahaha. adik aku 3 perempuan dan sorang bongsu si lelaki,

dan yang minat kpop tu anak keempat. kira atas si lelaki bongsu tu la. dia minat kpop. minat GOT7 dan EXO. hahahaha. aku taktau la dari mana dia dapat tabiat tersebut. sekarang dia baru je darjah 6, 12 tahun baru umur. mungkin pengaruh rakan sebaya kan. antara adik2 aku yang lain takda la yang kpopper sangat macam dia. heheheehehehe

yang aku tau dalam ahli group GOT7, dia minat sangat ngan BAMBAM. aku takkenal la siapa BAMBAM nie. tengok nama pun cam nak gelak je. tapi adik aku nie bila tengok gambar BAMBAM asyik kata "COMELNYAAAA BAMBAN" sambil buat muka geram sangat. hahahaha~

hari tu dia suruh bapak aku beli speaker. sebelum tu memang lagu kpop je bergema kat tepon dia. kekadang selalu kena marah mak dengan bapak sebab bingit la. aku pun taktau nak tegur. sebab aku kan kakak mithali. muahahahhahaa~

sebab nak tau jugak muka BAMBAM GOT7 tu aku pun google la kan.

nie dia rupa BAMBAM. 

mat jambu rupanya BAMBAM kesayangan adik aku nie. 
sesiapa jumpa dia kat Thailand, please kirim salam bagi pihak adik aku. muahahahah.
kan aku dah kata, aku kan kakak mithali. muahahahah :D

tapi aku tak berapa minat la mat jambu.
nak yang macho. kekekeke~

harap kpoppers tak bash aku sebab entri nie la ye. hehe

ilal liqa'




25 comments:

  1. Jambu erk?? 2pm macho ape. eheehe. Got7 Jackson hensemm

    ReplyDelete
    Replies
    1. jambu la. .2pm BV minat nickhun. hahaha. eh.

      Delete
  2. Memang comel kan. Saya ni taklah minat sangat Kpop ni. Tapi tahulah sikit2 pasal EXO n GOT7 ni. Bambam ni dari Thai kan. Ahli yg saya tahu hanya Jackson GOT7 je ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama je ngan BV . tau jackson GOT7 dari rancangan korea ROOMATE. heheh

      Delete
  3. Walaupun saya minat Kpop, saya pun selalu risau bila tengok budak-budak muda (macam adik saya) minat Kpop. Hahahaha. Tak tahu la kenapa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak farah minat kpop? hehe. kalau budak2 muda memang bimbang. sebab mereka over cikedd. hahaha. macam adik BV:D

      Delete
  4. hahaha adik ina pun minat kpop jugak >< haihhh kadang2 terikut lah jugak hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sampai terjebak jugak kakaknya. hehehe :D

      Delete
  5. Hmm.. Ingat dulu2 minta kpop.. Zaman DBSK ngan Big Bang still lagi kira budak2 baru nk up.. LOL
    xx, Mira | http://lemieletlavanille.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa zaman DBSK dulu BV kenal dari jepun TOHOSHINKI. hahaha. rupanya dorang group korea n group yg sama. hehe. BV pun minat BigBang sebab lagu dorang best :)

      Delete
  6. bambam...ermmmm
    dari bambam ni....baik dengar kumpulan Scoin....hahaaa

    ReplyDelete
  7. hihihii. dulu sy pun hardcore kpop fangirling. skrg dah pencen dah ngiahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, boleh pulak pencen ye. hehehe :D

      Delete
  8. betul tu..budak skolah rendah pun dh pndai minat kpop2 ni..hehehe
    GOT7 tu sy minat JR..EXO tu sy minat Kris walaupun dia dh kuar group tu..
    kira mcm pro sikit la kalo psl kpop ni...hahaha

    ReplyDelete
  9. Kakak mithali ni pun minat kpop jugak ke ? Haha . Dulu pun peminat tegar jadi kpoppers everywhere tapi now bila nampak ramai anak muda telah join the club , terus rasa nak rest . Haha . Nak kata terus tinggal tak jugak tapi dah kurang sangat la dari dulu :3 hee . Btw , jaga adik elok-elok since sekarang kpoppers tu makin bahaya :) kakak mithali kann ? :3 hihihi

    The Talking Diary

    ReplyDelete
  10. dulu sy minat kpop tapi lagu je la, tak kisah sangat group2 ni. tapi rasanya macam memang banyak artis lelaki sana jambu sikit T__T

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  11. biaselah kpopper dari zaman 90an lagi famous but time tu mmg tak pandang sgt oleh rakyat Malaysia. dunia Kpop is really cool ... but ntah tak boleh masyuk walau dipengaruhi member2 yang gilerz ngan kpop hehe. Sekarang ni, Intan minat siape?

    ReplyDelete
  12. hahaha.. biasa la tu.. tengah musim kpop sekarang ni...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #11. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/12/senarai-url-blog-11.html

    ReplyDelete
  13. Tak pe tak pe. Ramai budak sekarang ni minat kpop. Terima la perangai adik-adik seadanya. wahahahaha.

    anyway, salam singgah dari segmen mialiana

    done following

    http://fadzirazak.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. tudia kpoper. hehehe. kiteww ni sipbaik la ade adik lelaki je 2org. xde adik pmpuan. kiteww pon kurang minat lelaki jambu nih hehe

    ReplyDelete
  15. dalam GOT7 saya tahu jackson jaa T_T so sadiss . tp kalaau EXO, tnya ja . haha xd

    ReplyDelete
  16. kekeke,saya suka GOT7 jugak... Mark! hahah...
    bambam comel,haha...

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!