Wednesday, 19 November 2014

Wordless Wednesday

ASSALAMUALAIKUM


comel kan? haha~

ilal liqa'

16 comments:

  1. comel ! anis teringin nak tengok cerita big hero ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy pun teringin. .tapi belum ada rezki lg nak tengok. . :D

      Delete
  2. Hahaha comel sangat-sangat perangai baymax dengan raksasa ni XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg hitam tu toothless dari how to train ur dragon..comel sangat XD

      Delete
  3. cute!!!! BAYMAX lagi CUTE >___________________<

    ReplyDelete
  4. hahaha memang kena ni :)
    dua dua comel

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang geram tengok dorang. .hahaha :D

      Delete
  5. hahaha...ada orang tu jealous..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye la kan. .toothless comel jeles. .hahaha XD

      Delete
  6. Cute! Ni yang Big Hero tu kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup. .memang comel kan? sy blm tengok lagi :D

      Delete
  7. tgk feedback org psl BH6 ni mcm bes je hehe

    ReplyDelete
  8. comel gila .. dah lupa apa nama naga itam tu..

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!