Monday, 10 November 2014

siapa kenichi matsuyama

Asssalamualaikum
mesti tertanya tanya siapa la punya nama jepun kat tajuk tu. macam biasa. tu nama jepun. dan opcoz la nama artis jepun. dan opcoz la dia lelaki. dan opcoz la dia hensem. muahaha.

aku kenal kenichi matsuyama melalui movie dia adaptasi komik yang aku tengok iaitu Detroit Metal City. muka dia dalam movie tu seriously lawak dan memang lawak la. hahaha. dahlah kecian je tengok. tapi serius memang agak menarik la watak dia.

nama kenichi dalam movie tu negishi. dia sebenarnya minat muzik yang happy2 dan ceria. berpegang dengan motto hidup 'no music no dream'. jadi dia gi ujibakat dan masuk dalam kumpulan death metal. hahaha. part nie lawak. dengan costume bagai. cian dia. movie nie dah lama. :)

sedikit yang aku tau, kenichi selalu bawak watak yang pelik2. tu la yang menarik perhatian aku. hahaha. aku memang suka watak pelik. macam johny depp. :3

dalam filem Gantz kalau tak silap, kenichi pun ada bawak watak L dalam movie death note. 

hensemnya awak. saya takkuad. buahahaha. :D

dari movie DMC. hahaha. :3 negishi.

dari movie death note. L.



sekadar hiburan ye. hehe. jangan lalai.
sekian. 
ilal liqa'


8 comments:

  1. haha , ensem juga dia ni dalam death note

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/buat-duit-di-ilanceecom.html
    mohon klik g+ terima kasih !

    ReplyDelete
  2. Ooo dalam citer Gantz dan Death Note tu.. org yang sama ke? Oooo

    ReplyDelete
  3. tengok first gambar tu mmg tak kenal langsung dia ni sape.. tengok gmbr kedua.. eh mcm kenal... tengok caption dia penah pegang watak L..OOOOOhhhhhh. hensem sehhh! Berulang-ulang kali tengok citer Death Note ni. Kadang-kadang sampai terbawak cara dia pegang sudu, fon, keyboard bagai.. hahaha

    ReplyDelete
  4. Lahhh, dia ke L? hahaha. Lain betul dia ni. hensem ni pasaipa ntahh. hahahah

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!