Tuesday, 18 November 2014

Segmen Blogwalking Sampai Penat

Assalamualaikum
mood tengah rajin nak join giveaway. hehe. 
sesiapa nak BV join mana2 giveaway boleh je invite ya. 
dan meh la joing giveaway nie ramai2,
kita blogwalking sampai penat bersama sama. hehe~
memeriahkan lagi dunia blogging. 

nak join klik je banner comel kat atas. 
tamat 30 november.

sekian. 
ilal liqa'

14 comments:

  1. salam and hai! thanks sbb sudi add sy kat bloglist awak! :D
    but, sy nk tanya, even though saya ni Nuffnangers juga, xpe ke sy klik yg "click many times' tu? sebab interesting posts in there and I can't help but click it! LOL
    Mira | http://lemieletlavanille.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumussalam. .u wlcme. .hehe :)
      boleh je klik banyak kali. .muahahaha. BV suka je kalau sudi klik bekali kali. .:D

      Delete
    2. oh.. klu mcm tu sy da klik da ber'kali2.. LOL
      jemput dtg blog Mira kat http://lemieletlavanille.blogspot.com !

      Delete
  2. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... jemput ke blog Fiza
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-sampai-penat.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yg sama and follow
    http://sherabiyyy.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-sampai-penat.html

    ReplyDelete
  4. jom BW and be rakan blogger mujahid - join dr segmen yang sama. ^^v

    http://mujahidsiswa.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-sampai-penat.html

    ReplyDelete
  5. jom BW and be rakan blogger mujahid - join dr segmen yang sama. ^^v

    http://mujahidsiswa.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-sampai-penat.html

    ReplyDelete
  6. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  7. Jom happy-happy blogwalking dekat group kawan-kawan blogger. Semoga ranking blog kita naik sama-sama. jemput layari Aju@VitaSyopz blog untuk informasi terkini tentang kesihatan.

    Aju@VitaSyopz Blog segment

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!