Saturday, 1 November 2014

REVIEW BLOG 1 #LiebsterAward


Assalamualaikum
hariy tuw kan kitew adew bagiw owank uat liebster awards. pastuw kitew katteww la kat dowank nak review blog dowank kannnzz? *eee, rasa macam dyslexia pulak aku buat ayat camtu* sengaja je buat korang nyampah kan. ittew2 awakzz awakzzz. hahahaha~ muntah hijau sebesen. 

so nak review la nie. blogger jawab liebster award tu adalah

PUTERI : http://mumblingnonsense.blogspot.com/
blog puteri nie comel je. simple dan senang mata memandang. tema blog pulak warna soft purple. pastu bila baca entry2 puteri pun best sebab slamber je kan. puteri nie membahasakan dirinya 'aku'. which is aku rasa itu something yang slamber. muahahaha. lepas godek punya godek si puteri ini punya entry2. ada beberapa entry yang menarik minat aku iaitu lesen memandu part 1 sampai 4. lesen memandu aku takda. apatah lagi lesen moto. happy je baca pengalaman orang. hehehe. lepastu entry i survived. cerita pasal puteri baru masuk U. best la. teringat cemana aku baru masuk poli dulu. hahaha. dengan kebluran yang membara.


QUIYYUM : http://quiyyum90.blogspot.com/
firsttime masuk blog nie. mata aku dah lekat pada header. header dia simple je, tapi bobmarley tu yang menarik. huahaha. tema blog biru. so far okay la. blog simple je. dan paling penting loading cepat. quiyyum membahasakan diri sebagai 'gua'. aku baca semua entry dia best2. cuma banyak entry dia yang lama2 guna shortform. bagi aku la kan. lebih bagus guna ayat penuh supaya orang senang nak baca. muehehe. tu je la ea. most of all memang okay sangat la. then, makasih sudi sampaikan salam. wakakaka XD

so korang apalagi, meh la terjah dorang reramai. sebagai menambah kenalan blogger la kan. heheh :3

nanti sambung lagi ya. 
ilal liqa'

3 comments:

  1. Salam girl, wah nak BR jugak :) :) but akak jenis yang tak review ker atau tak tau nak review blog2. sebab diff blog berunsurkan diff personality :)

    ReplyDelete
  2. oohh dapat blogwalking! oh yea..dah baca liebster award yg bv bg fara hari tu? yg ni http://faranymboboiboy.blogspot.com/2014/10/liebster-award-2.html

    ReplyDelete
  3. Thanks sudi follow blog saya...saya dah follow balik... prettilyrare.blogspot.com

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!