Thursday, 27 November 2014

ookami shoujo to kuro ouji

Assalamualaikum
recently, aku selalu tengok anime. hahaha. so nak share la anime apa yang aku tengok sekarang. again aku suka anime romantic comedy. sweet ngok ngek betol la. hahaha. geram tengok. hahaha. so cute geram dan semua la. jadi anime yang aku tengok sekarang ialah ookami shoujo to kuro ouji AKA wolf girl and black prince

aku suka opening song dia. hehe. dan anime nie cute la. teringat dengan anime bleach bila tengok si hero tu. tapi anime nie memang cantik. dahtu simple. tak banyak lagu.

ookami shoujo to kuro ouji nie baru dikeudara pada October 5, 2014. dan sekarang baru sampai episod 7. hahaha~ so nak catch up la nanti, :) so nak share sinopsis dia sikit. :)

SINOPSIS sumber wiki
The story centers around Erika Shinohara, a vain 16-year-old girl who tells her friends about her romantic exploits, but she actually has no boyfriend. She claims that a handsome boy in a candid photo is her boyfriend, but it turns out that boy is a schoolmate named Kyōya Sata. She has no choice but to make him her fake boyfriend. Unfortunately, Sata may look like a sweet person, but he is actually an ultra-black-hearted sadist. Sata takes advantage of Erika's weakness and treats her like his dog.

ok. meh aku translate ikut cara selamber gitu. hahaha. 
anime nie tentang Erika Shinohara, budak perempuan berumur 16 yang menceritakan tentang dia ada boyfreng super romantic la konon. padahal dia takde boypreng pun sebenarnya. meh aku tambah, dia sebenarnya takut takda kawan dalam kelas. tu la sanggup menipu. pastu dia mengaku la gambar lelaki hot hensem dalam gambar yang dia ambik kat pasar tu boypreng dia. pastu dengan tak semenanya si lelaki hot hensem gilaaaa tu tadi sama sekolah dengan dorang. taknak rahsia dia terbukak depan kengkawan dia, so dia propose la Kyoya Sata jadi fake boypreng dia. hahahah. Kyoya Sata nie budak famous kat sekolah, biasa la kan. hensem dan nampak baik. digelar prince. muahaha, tapi dia sebenarnya lelaki sadis. hahaha. dia suruh si Erika jadi macam binatang peliharaan. dan Kyoya Sata pulak Tuan. haha. so funny la. 

sekian. banyak pulak sinopsis aku kan. hahah. excited tunggu episod 8.



hensem hot kan Kyouya Sata. tapi perangai sebenar dia rasa nak lenyek2 je kepala dia. hahaha.

ilal liqa'

5 comments:

  1. pernah tengok kamisama hajimemashita? best sangattt! xD romantic comedy jugak.

    ReplyDelete
  2. Aish qila jeles betul lah dgn org yg hebak tgk anime ni huhi.
    Dulu qila tgk black jack, pastu apa tah tak ingat hahahahaah.
    Tp sekarang mcm dah terlupooo nak tgk and berseeppah ekekeke

    ReplyDelete
  3. oh ookami shoujo to kuro ouji ni saya baru baca manga dia, tak tgk anime lg :))

    ReplyDelete
  4. Mcm best je. Hehe. Suke tgk anime jgk. Tgk kt mne eh. Nk link ;D
    Jom join Segmen Zaman Persekolahan

    ReplyDelete
  5. Hahaha,stop tengok cerita ni sebab lelaki tu annyoooingg gila -_-

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!