Tuesday, 18 November 2014

kekeringan kekontangan idea

Assalamualaikum
masalah setiap blogger adalah kekeringan idea nak menaip entry bila datang mood berblogging.

serius tak best bila menghadap laptop nak berblogging tapi taktau nak buat entry apa. 

serius ini. 
serius. 

so bila takda idea. 
aku pun mula la tengok youtube.
melalak nyanyi sampai mak marah.

credit picture to tumblr

sekian. 
ilal liqa

3 comments:

  1. haha , sama la .. anis cukup tak suka , bila rasa nak blogging , idea tak ada . bila tak rasa , idea ada pula ..hehe

    jemput la join segmen blogwalking ni

    http://blurrr4evablurr.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-sampai-penat.html

    ReplyDelete
  2. Samalah kita kak. Bila ada mood nak berblog / edit blog, IDEA tu memang

    *poof* kosong.

    lepas tu mula la melencong buat benda lain macam tgk anime or bca fanfic.
    Ahaha semalam post pasal anime je. xD

    ReplyDelete
  3. Baca rabbi yassir wala tu'asir ^_^

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!