Sunday, 23 November 2014

First Giveaway by Kamamimi




First Giveaway by Kamamimi



Jom lah join bagi meriah. 50 + + pemenang dicari!

Ditaja oleh :

Kamamimi | Nur As | Kasut Kusut | NaD Dea | Mohd Noor Shawal | BudakVanilla | Syahirah  Valiant | Cik N.A | Kemanyerla | Mrs. A | Norihan bt Yusuf | Allene | Chocake watie's kitchen | Iola | Budak | Frau Lisa | Nurashikin ZA |





23 November 2014 - 23 Disember 2014

tag semua follower. hehehe~
meh la join ramai2. aku ada jugak jadi sponsor nie. :)

ilal liqa'

11 comments:

  1. Support GA ni XD Dah lama follow blog BV, terima kasih sudi sponsor GA ni ^^

    (http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/11/status-h-i-t-u-s-off.html)

    ReplyDelete
  2. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    Birthdays GA by Yana Pink Blosson (30 Nov)
    Mini Lucky Draw GA Xdramaqueen (30Nov)
    GA Kamamimi(23nov)

    ReplyDelete
  3. Ermmm...nama saya macam not in bloglist
    ~ Nurashikin ZA (drshikinzainal.blogspot.com)

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama..


    jemput join segmen Ira ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/12/segmen-klik-button-follow-by-syahirah.html

    ReplyDelete
  6. ehh ini sponsor ni
    Assalamualaikum. Baru berkesempatan nak blogwalking peserta :)
    terima kasih sudi join.

    Pemenang dah diumumkan tau! yang join 60 orang, and yang bertuah lebih 50 orang tau. Haa besar kemungkinan korang boleh menang ni.

    Pemenang First Giveaway by Kamamimi

    nanti kalau kamamimi buat giveaway lagi, join tau ^.^

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!