Monday, 17 November 2014

Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom




Assalamualaikum w.b.t.





Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom secara rasminya dilancarkan hari ni. Giveaway ini adalah bersempena dengan sambutan hari lahir Yana pada 17 November ni. Alhamdulillah, masih berpeluang untuk menyambut hari lahir pada tahun ni...Insyaallah. 


Giveaway ini akan berlangsung sepanjang bulan November sahaja iaitu pada 1 November 2014 (12.01 am) hingga 30 November 2014 (11.59 pm). Jadi semua bloggerista yang cantik, manis, kachak dan hensem...Yana sukacita menjemput korang untuk join GA ni yer. Bagi menghargai penaja-penaja yang baik hati untuk menaja hadiah-hadiah GA ni, so...korang kena lah ikut syarat di bawah yer :-

SENARAI HADIAH :

Mystery Gift x 1 Top Referral [Yana Afi]

Blog Review x 2 dan Bloglist x 3 [Syira Lokman]
Kain Telekung Sulam x 1 [Hasrul Hassan]
1 Mineral Eye Colour Mary Kay + 1 Free Facial dan 1 Lip Applicator Mary Kay + 1 Free Facial

[Sofuriah Hashim]

Topup RM5 x 2 [Syahira Nadia]

Topup RM5 x 1 [Izwani Eliyana]

Barangan Kosmetik x 1 [Love Lissa]
Shawl x 1 [Amy Shah]
Blog Review & Bloglist x 3 [Wadhihah Hadi]

Novel + Autograf Penulis Eksklusif x 2 [Anies] 

Nak join? Klik Birthday Giveaway by Yana Pink Blossom.

Good Luck!!!


sebab birthday kak yana hari nie. so meh la ramai2 kita join giveaway hari nie. muahaha :D

ucapan untuk kak yana,
semoga panjang umur, dimurahkan rezeki olehNya. 
sentiasa bahagia disisi keluarga tersayang dan dipermudahkan segala urusan. 

salam sayang dari Blogger. :3

ilal liqa'


9 comments:

  1. wah good luck dear ! nanti kongsi hadiah ngan kite hehe

    ReplyDelete
  2. Good luck kak intan :D semoga berjaya ^_^

    ReplyDelete
  3. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)

    Birthdays GA by Yana Pink Blosson (30 Nov)
    Mini Lucky Draw GA Xdramaqueen (30Nov)
    GA Kamamimi(23nov)

    ReplyDelete
  4. cik belbel heree. good luck tau !
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    jom join segmen ni !
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/12/segmen-zaman-persekolahan.html

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/birthday-giveaway-by-yana-pink-blossom.html

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!