Wednesday, 12 November 2014

be strong dear

Assalamualaikum
last night, he text me that his father was gone. meninggal. salam takziah buat dorang sefamily. from what i know, his father got high blood pressure and heart disease. sakit jantung. bapak dia baru masuk hospital beberapa hari yang lalu, dan katanya nak bawak ke kk nak kena bedah.

taksempat nak dibedah. his father already gone. semoga roh bapak dia dicucuri rahmat hendaknya. 

baru petang semalam dia mesej dia jenguk bapak dia kat hospital. then malam tu terus dapat mesej bapak dia dah meninggal. really sad, sebab dia text, aku takda kredit nak balas. then, whatsapp takbalas. aku takdapat nak buat apa2 dah, hanya mampu berdoa dari jauh. 

semoga dipermudahkan urusan.
AL-FATIHAH.
sedekahkanlah fatihah.

be strong sayang. 

6 comments:

drop a comment~
arigatouuu!