Friday, 3 October 2014

pembentangan projek akhir

Assalamualaikum
sejak bermenjak menjak nie, kerja memang banyak la. dan kemarin ada pembentangan projek akhir untuk semester 6 bagi jabatan teknologi maklumat. aku baru je semester 3. so aku jadi pemerhati je la. nervous ooooo buat perbentangan depan orang ramai. apatah lagi bila panel2 bagi soalan. hahaha. aku student dip. tapi aku tengok perbentangan student dns atau networking. diorang banyak buat system. woowwwww. macam best je kan.

nie group first yang buat presentation. masa nie aku pulak yang nervous. hahaha. walaupun bukan aku yang present,

tu dia bagi soalan2 bagai. hahaha~

gudluck untuk final project ya kakak2 abang2 senior pmu. 
saya sokong dari belakang. wuahahahaha. 

tak lama lagi final exam. 
moga dipermudahkan. 
ilal liqa' :)


2 comments:

  1. rindunya nak buat presentation! dah setahun tinggalkan zaman belajar hehe.. btw good luck for your final exam ;)

    ReplyDelete
  2. Semoga Allah permudahkann. Aminnn!

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!