Tuesday, 14 October 2014

menang GIVEAWAY MIALIANA 2014

Assalamualaikum
syukur sangat2 dapat menang giveaway. hehe. lama dah tak memang. kali nie baru je join giveaway dah menang. alhamdulillah. rezeki. GIVEAWAY NIE yang aku join hari tu. aku jarang dah dapat online kalau dapat online pun layan blog je memanjang.

thanks to kak mia sebab inform kat komen box. kalau akak tak inform memang taktau la kita menang. hehehe.

waaa. happy nya bila dapat komen cenni. :3 thanks kak mia. :)

yey!! kita dapat shaklee. alhamdulillah rezeki. thanks bagi yang sponsor http://yatiadam.com/
dah pm page beliau. tunggu respon je lagi. :)

nie dia link bertuah. hehehe. thanks sponsor2 dan penganjur2 semua, lain kali buat la giveaway yang gempak camnie. :) happy sangat menang shaklee nie. muahahaha. :D

ilal liqa' :3

4 comments:

  1. tahniah ^^ Sy pun alhamdulillah salah seorang pemenang utk GA ni.
    (http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/10/task-2-kenapa-saya-nak-bercuti-ke-busan.html)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!