Sunday, 19 October 2014

kipas susah mati HARRY POTTER

Assalamualaikum
ada orang bagi aku gambar harry potter la. hahaha. dah lah aku memang minat harry potter nie dari kecik. dan aku paling suka masa pertama kali harry potter dan kawan2 dia masuk hogwarts.

aku rasa banyak yang minat harry potter dan try to catch up dorang punya movies kan? aku pun pernah baca buku dia, kalau baca buku memang imaginasi diluar kawalan la. eceh. apa la sangat kan.

dalam laptop aku masih ada lagi folder penuh dengan harry potter's movies nie. aku kumpul dan tengok bila boring, tak pernah rasa bosan. sebab penuh adventure dan magik2. macam alam khayalan aku. tipu la kalau takpernah terpikir nak masuk hogwarts kan? hehe.

gambar nie aku dapat dari seseorang yang suka mengedit guna photoshop. :)

wow, beliau bagi aku yang GIF aka ANIMATED lagi. alaaa. sweetnya.

yang bagi aku nie adalah akak ALSA dari blog http://poetessemo.blogspot.com/
memula beliau puji doodle2 yang aku buat. alaaa, terharunya cennie.
pastu tawarkan nak edit gambar untuk aku lepas aku komen gif harrypotter yang beliau buat.
THANKKKSS AKAK!
gembira sangat dapat gif cantik nie. :3

ilal liqa'

12 comments:

  1. Wow thank you sangat sebab feature edit2 akak di blog adik. Tidak terlintas fikiran akak akan dipromotekan. Thank you :) Adik dan kepada semua rakan BV boleh lah singgah ke blog akak yang tak seberapa dan request graphic, insyallah Akak akan usahakan :)

    thanks again BV, this is very sweet of you

    ReplyDelete
    Replies
    1. u wlcme. . hehehe. :)
      thanks sgt kak. . :)

      Delete
  2. Replies
    1. banyak orang suka harry potter. . :3

      Delete
  3. wah harry potter..suka jugak..jemput join.. :) http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/segmen-saya-nak-keychain-ch-2.html

    ReplyDelete
  4. hehehe...okay la tu dapat hadiah..kekeke :D

    ReplyDelete
  5. seumo hidup gua x pernah tengok harry potter. #adultconfession

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah la nk kecian ke tidak nie. hahaha.
      baru pernah dgr org xpnh tgk harry potter. XD

      Delete
  6. dah copy dari member haritu. tapi sampai skang tak tengok lagi... mungkin next sem.. kuikui

    ReplyDelete
  7. same here. minat harry potter since dia cute sampai dah "grown-up". haha ^_^

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!