Saturday, 18 October 2014

final exam walaowehhhhhhhhhh

Assalamualaikum
tajuk takboleh blah. pada hari yang penuh tenang ini. disini aku menaip dengan penuh rasa happy di jiwa. happy kenapa? nak final exam dah weiii. aku je ke manusia yang happy nak final exam? hahaha. aku happy sebab, habis final cuti sem, habis cuti sem aku latihan industri. tapi tempat latihan industri aka praktikal aku pun belum jumpa lagi T^T sedih la cenni. alahai. macam mana nie makkk? nak nangis pun ada bila mengenangkan tempat praktikal nie. berapa firma dah aku hantar resume. cuma satu je yang respon, tu pun aku masih dalam senarai menunggu. masih dalam proses katanya. merajukk kaannggg. aaa. *menangis air mata macam paip keluar air dah*

dan kembali ke tajuk utama.

aku dah nak final exam oii. hari isnin nie. paper pertama adalah data structure dan pensyarah yang ajar kami adalah Puan Ilham Fitriah. lecturer yang seriously sempoi dan cute. alahai, lucu je bila masuk kelas beliau. harap puan halalkan ilmu yang puan bagi kat kami semua. INSHAALLAH.

inshaallah dipermudahkan semuanya.
doakan aku ya.

 
doodle lagi. muahaha. rindu nak buat doodle banyak2. 
tapi sikit2 je la yang termampu. 
jeles tengok doodle orang lain comel2. T.T

hehe. 

ilal liqa'

21 comments:

  1. you see? pure talent! Oh cool adik ni pun peminat Harry Potter gak! >_< You know what? I will edit a HP edit for you :) adik suka character yang mana dan rumah yang mana? Akak nak keluar jap malam nanti akak edit untuk BV

    ReplyDelete
  2. saye pon dah happy~ PT3 dah habis tp still ada assignment PBS yang kena buat . kebanyakannya band 6~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. gudluck ya. pt3 dah habis. :D

      Delete
    2. hehe. gudluck ya. pt3 dah habis. :D

      Delete
  3. comellnyaaa doodle . jeles dgn dia pandai buatt =.=

    ReplyDelete
  4. Salam Intan :) I have edited HP edits untuk adik :) There is two versions. A still edit dan juga animated :) check out links di bawah :D I hope you like it. Thank you for the Support dan sudi check blog akak selalu :)

    http://static.tumblr.com/rtqecq9/lHYndnb4v/for_bv_still.png (still )

    http://static.tumblr.com/rtqecq9/HSZndnb5z/for-bv-gif.gif (gif)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanksss a lot!!! i really love it. cantiknya. T^T pandai akak buat. :3

      Delete
  5. Gudlak for ur final.
    Takpa, ada masa lagi nak cari tempat praktikal, yang penting kena rajin follow up tau dekat mana-mana firma yg di-apply tuu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanksss ya. memang kena rajin follow up. T.T
      dahla banyak benda kena urus. TT_TT

      Delete
  6. Good luck exam tau ! Jawab betul2. Btw, doodle tu lawa sangat. :)

    ReplyDelete
  7. All the best for your final exam.๐Ÿ˜‰

    ReplyDelete
  8. org lain nk final exam kemain cuak, gelabah, xtido malam.. haha..
    gud luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang la kak, sy smpai taktido malam sebab tengokmovie. hahahah XD
      thanksss. :D

      Delete
  9. All the best! Saya pun PAT jugak,huhuu...
    Btw,doodle tu comellah! Tak payah jeles tgk doodle org lain sebab saya yg patut jeles,hahaha...

    p/s : tq ya singgah dan follow blog saya ◑﹏◐

    ReplyDelete
    Replies
    1. all the best untuk awk jugak. :D
      thankss awk. byk lagi doodle org lain lg comel. . TT.TT
      hehe.

      Delete
  10. comelnya doodle ! all the best untuk exam =)

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!