Tuesday, 14 October 2014

biskut faveret

Assalamualaikum
aku dah jatuh hati pada satu biskut cheese nie. sayur dan cheese. rasa cheese dia sedap la weh. serius. kalau aku makan, kuat bau dia. memang bau dia kuat pun.

dan tak lama lagi final. minggu depan hari isnin paper pertama aku untuk subject data structure. macam best je. apa2pun doa2 kan lah aku ye. hehe. :)

saja nak bagitau nie. hahaha. memang jadi makanan faveret dah. tukar mood dari coklat pergi ke cheese. hehehe. 

ilal liqa'

7 comments:

  1. Replies
    1. wuahahaha. bila dah xtauk mok cita. . :D

      Delete
  2. Replies
    1. tu takpasti la. .rasanya lama dah kot. tapi BV baru beli. heheh :D

      Delete
  3. dulu pernah makan biskut brand ni..tapi yang kosong punya....cecah dengan air tehhh....

    ReplyDelete

drop a comment~
arigatouuu!